NYHETER

NY PODKAST med Lilli Bendriss & Camillo Løken.

Les mer her: www.AndogVitenskap.no 

 

NY BOK av Lilli Bendriss & Camillo Løken. 

Les mer her: www.DuErKlarsynt.no 

 

GRATIS VIDEOSERIE!

Se hvordan du kan  øke din selvtillit og skape nye, spennende resultater i livet ditt! Meld deg på vår Gratis Videoserie ved å klikke på knappen under.

 

 

UNIVERSETS LOVER!
GRATIS VIDEO

Er livet en berg-og-dal bane med nedturer og oppturer som skyldes tilfeldigheter og flaks/uflaks….

…eller styrer vi selv alt som skjer? Hva om vi faktisk styrer våre liv hvert eneste minutt og samtidig ikke klarer å se hvordan det hele foregår?

Hva om det finnes et sett med universale lover som fungerer som Reglene til Livets Spill og som belyser hvordan alt henger sammen?

Interessert i å vite mer om disse lovene? Meld deg på vår Gratis Video. Klikk på knappen under.

 

 

CAMILLO
Camillo Løken jobbet som senior produktsjef i et av verdens største farmasøytiske selskap i mange år før han etablerte seg som forfatter og kurs/foredragsholder innenfor temaer relatert til suksess; tanker og følelser, kropp og sinn, energi og materie, det bevisste og underbevisste sinn, engasjement og lederskap med mer.

> 12 ÅR
I mer enn 12 år har Camillo vært lidenskapelig opptatt av temaer som kropp, sinn og sjel, energi og materie og tanker og følelser. Han har hatt gleden av utveksle meninger med alt fra verdenskjente spirituelle guruer til professorer i kvantefysikk, forskere på koblingen mellom hjernen og hjertet samt forretningsmennesker med stor suksess som blant annet milliardær Kristian Adolfsen, kunstner Vebjørn Sand, filmregissør Harald Zwart og skuespiller Dennis Storhøi for å nevne noen. Han har holdt hundrevis av foredrag og kurs rundt omkring i Norge og noen i USA.

I MEDIA
Camillo har vært profilert og intervjuet på TV 2 i God Morgen Norge, NRK, TV Norge, P4 og en rekke aviser/magasin. Hans foredrag og kurs har hjulpet mennesker til økt bevissthet og bedre resultat både i jobb og privat sammenheng. Som foredragsholder i lederskap er hans artikler også blitt profilert i pressen som f.eks. i Ledernytt – se artikkel.

JAKTET PÅ SVAR
I mange år var Camillo på jakt etter svar på store filosofiske spørsmål som hvem er vi? hvor kommer vi fra? hva gjør vi her? hva skjer når vi dør? I tillegg ble han også veldig nysgjerrig på hva som er grunnen til at noen mennesker lykkes, mens andre sliter selv om alle ser ut til å jobbe like hardt. Skyldes det da flaks og tilfeldigheter eller er det noe annet som ligger til grunn for mennesker suksess?  

De fleste suksessfulle mennesker sier at deres suksess rett og slett skyldes hardt arbeid, men Camillos funn viser at dette er en sannhet med modifikasjoner. Det er mer dyptgående mekanismer som ligger til grunn og disse mekanismene beskrives i detalj i boken Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke? som Camillo lanserte i 2013. Sjekk ut hva leserne av boken sier her.

Camillo har også utgitt bøkene Bevissthetsskiftet og Skapelsens Paradoks i tillegg til flere nettkurs.