OM

CAMILLO

Camillo Løken vokste opp i en ateistisk legefamilie. Studerte deretter i Canada og England før han så begynte å jobbe i et av verdens største farmasøytiske selskap. Han ble der i mange år og jobbet som senior produktsjef før han etablerte seg som forfatter og kurs/foredragsholder innenfor temaer relatert til suksess; tanker og følelser, kropp, sinn & sjel, energi og materie, det bevisste og underbevisste sinn, engasjement og lederskap med mer.

14 år

I mer enn 14 år har Camillo vært lidenskapelig opptatt av temaer som kropp, sinn & sjel, energi og materie og tanker og følelser. Han har hatt gleden av utveksle meninger med professorer i kvantefysikk, forskere på koblingen mellom hjernen og hjertet samt forretningsmennesker med stor suksess som blant annet milliardær Kristian Adolfsen, kunstner Vebjørn Sand, filmregissør Harald Zwart og skuespiller Dennis Storhøi for å nevne noen. Han har holdt hundrevis av foredrag og kurs rundt omkring i Norge og noen i USA.

I MEDIA

Camillo har vært profilert og intervjuet på TV 2 i God Morgen Norge, NRK, TV Norge, P4 og ulike aviser/magasin. Hans foredrag og kurs har hjulpet mennesker til bedre resultat både i jobb og privat sammenheng. Han har holdt hundrevis av foredrag og kurs i Norge i tillegg til foredrag i USA.

Som foredragsholder i lederskap er hans artikler også blitt profilert i magasinet Ledernytt – se artikkel.

Jaktet på svar

I mange år var Camillo på jakt etter svar på hva som er grunnen til at noen mennesker lykkes, mens andre sliter. De fleste sier at deres suksess skyldes hardt arbeid, men Camillos funn viser at dette er en sannhet med modifikasjoner. Det er mer dyptgående mekanismer som ligger til grunn og disse mekanismene beskrives i detalj i boken Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke? som Camillo lanserte i 2013. Sjekk ut hva leserne av boken sier..

Andre bøker Camillo har utgitt er Bevissthetsskiftet og Skapelsens Paradoks.

Tilbakemelding

Trond Lunåshaug er sportstrener, personlig coach, lærer og mindfulnessinstruktør. Han har vært ledsager/trener for det britiske landslaget i langrenn for blinde og svaksynte i 6 år. I tillegg har han trent de beste utforsyklistene, terrengsyklister og landeveissyklister samt at han er mental trener for eliteserie-laget i fotball Sarpsborg 08.

Han sa dette om lykkes boken til Camillo:

Hva man skal gjøre for å lykkes, uansett hva det er, er nå etterhvert blitt nokså utbredt kunnskap. Det Camillo gjør i tillegg, som er helt genialt, er å forklare hvilke mekanismer som virker. Han tar i bruk viktig kunnskap fra blant annet kvantefysikken. Dette gir et tydelig bilde av hva som skjer når vi følger vår lidenskap og innerst inne følger intuisjonen som et kompass når vi manøvrerer oss gjennom hverdagens utfordringer.

Denne forklaringsmodellen legger premisser for hvordan en skal forholde seg til egne tanker, følelser og fysiske fornemmelser som kommer og går hele tiden. Som toppidrettsutøver gjelder det å være bevisst på disse mekanismene og bruke det aktivt på en naturlig måte. Camillo bygger her en bro mellom erfaring hos de som har lykkes og vitenskapsmodeller på en ny og spennende måte.

For flere tilbakemeldinger – klikk her