TILBAKEMELDINGER

 

Tilbakemeldinger fra bedrifter og privatpersoner som

har deltatt på kurs/foredrag med Camillo.

 

Tusen takk for i går og for et kjempeflott lederkurs! Jeg var knallfornøyd.

Knut-Erik Heier

Økonomisjef Brenntag Norway

Vi meldte på bedriftens ansatte til Camillo Løkens kurs om hva som skal til for å skape suksess og lykkes. Vi ønsket å fokusere på positiv tenkning i alle ledd, mål om å gro i selskapet, være det beste man kan være samt team arbeid. Camillo innfridde på alle plan. Det var et fantastisk kurs/foredrag for alle oss som var tilstede. Veldig inspirerende. Jeg kommer til å anbefale dette til alle jeg vet om som ønsker kurs/foredrag. Tusen takk igjen.

David Rostad

Daglig Leder / Eier, ProBygg AS

Da vi meldte bedriftens ansatte på dette kurset, var mange av oss litt spørrende til hva vi skulle få oppleve. Nysgjerrigheten var stor, ville dette være noe vi kunne forstå og bruke? JA, JA og JA. Hele kurset var forståelig og var unnagjort på et øyeblikk. Det ga oss mange nye tanker (måter å tenke på) i hverdag og jobb. Vi er opptatt av trivsel og miljø på arbeidsplassen, og Camillo bidro gjennom kurset til at vi tenker mer i positive baner hos oss. ALT ER MULIG, er noe vi har tatt med oss og minner hverandre på hver dag 🙂

Trygve Bergtun

Daglig Leder / Eier, Agder Kobber & Blikk AS

Camillo er en dynamisk og motiverende foredragsholder med massevis energi som smitter over på alle som hører ham. Han har en meget god evne til å få frem budskapet i sine foredrag. Han kan anbefales på det varmeste.

Tom Windheim

Daglig leder / eier, Windea AS

Veldig inspirerende og spennende lederkurs du holdt. Jeg kommer til å bruke materialet flittig.

Anne Grete Haugland Johansen

Brenntag Nordic AS

For en ærlig, energigivende og engasjerende kveld. Så godt å se hvordan du eier foredraget og innholdet. Det gjør at du er dyktig til å få alle med deg. Tusen takk igjen.

Hilde Sørlie Karsten

NLP coach, TimeOut Halden

Lederkurset var veldig interessant. Gleder meg til å se på oppfølgingsmaterialet. Dine foredrag har gjort meg mye mer bevisst på tankenes makt og hvor stor påvirkning de har på hvordan jeg har det. Det beste jeg har fått ut av dette så langt er at jeg er bevisst på at det jeg må jobbe med er hvordan jeg reagerer på omgivelsene.

Marit Ersøybakk

Purchase and Operation Manager, Food, Brenntag Nordic AS

Vil takke for et nyttig og lærerikt foredrag. Du hadde et engasjement som smittet over på oss! Kommer til å anbefale dine foredrag til mine samarbeidapartnere i Oslo og Trondheim. Igjen takk for supert foredrag:)
Hans Petter Christiansen

Fy flate det er ein fest å høyre på deg, Camillo! Eg trur du er den mest engasjerte foredragshaldaren eg nokon gong har høyrt «live».
May Karin Solberg

Hei,
Tusen mange ganger takk for et fantastisk kurs/foredrag i går. Det er bare sååå utrolig spennende å høre på deg. Din formidlingsevne er helt unik og den får deg til å være tilstede her og nå.
Gro Hagen

Dette var et inspirerende godt foredrag med stort engasjement og fin humor i et for meg svært interessant tema. Var ikke kjedelig et sekund og jeg er «lidenskapelig» engasjert til å jobbe litt med egen selvutvikling.
Åge J.

Vil takke for et kjempe flott kurs. Det ga meg ett enda større perspektiv på livet. Dine kurs er noe av det beste jeg har opplevd. Det er mye jeg selv har visst om i flere år, men det er først etter jeg har lest dine bøker og vært på dine kurs at jeg har fått den sanne visshet. Det er som en blomst har skutt ut fra en knopp, som har vært i jorden en stund.
Mitt ønske for deg er at mange andre også får oppleve dine kurs.
Elisabeth Kjellstrøm

Camillo Løken er den i Norge som jeg vil anbefale som den foredragsholderen som best vil kunne få inspirasjonen
din igang via sine foredrag. Jeg har hatt gleden av å gjøre to foredrag med ham. Og Camillo er et levende fyrverkeri av livsglede med sine livserfaringer han deler åpent i sine foredrag. Autentisk og ekte.
Roger Larsen

Heisann.
Takk for ett kjempe spennende foredrag du holdt i Bergen 6 mars.
Temaet var spennende og du har en så levende formidling når du snakker at 3 timer gikk kjempefort . Jeg kommer til å komme tilbake neste gang du holder ett foredrag i Bergen.
Nancy

Jeg vil takke for en flott dag. Det var veldig inspirerende og du er en fyr som virkelig klarer å engasjere og » tenne» tilhørerne dine.Ingen fare for at øyelokk blir tunge og at trøttheten overmanner her nei !! Tusen takk til deg og Synnøve for at dere byr så mye på dere for at andre også kan få ta del i disse viktige og fantastiske tingene som blir formidlet på en slik sprudlende måte
Inger Reidun Opheimsbakken

Hei Camillo
Takk for et utrolig bra kurs:)
Jeg har lest alle bøkene dine, lest mange andre bøker og tenker at dette er en utrolig god måte å formidle budskapet på. Du treffer alle, og jeg håper virkelig at du kan nå så mange som mulig der ute. Det er dette vi burde lære på skolen og som ung. Jeg opplevde at du formidler på et tydelig, humoristisk og god måte. Det er lett å forstå og særlig det at du har funnet de videoene som bekrefter budskapet. Tusen takk for en kveld med masse godt påfyll.
Anita Range

Hei Camillo,og hjertelig takk for fantastisk inspirerende kurs/foredrag!

Det gjorde godt å være til stede, inspirert av din enorme entusiasme og lidenskap for det du holder på med. Jeg ble inspirert til å gå inn for å realisere drømmene mine, og erkjenner at jeg hele tiden må jobbe for å holde inspirasjonen oppe. Du er klart den mest inspirerende foredragsholder jeg har hørt. Fortsett slik!

Elisabeth Schweizer

Hei Camillo !
Først og fremst, Tuuuusen takk for et fantastisk kurs . Det var utrolig lærerikt og inspirerende. Jeg har allerede satt i gang en prosess og gir den så mye fokus jeg kan hver dag for at jeg en dag skal leve i drømmen min.

Dette er den eneste forelesning jeg har vært på hvor jeg ikke trengte notater (og jeg har vært på en del). Får man fokuset vekk fra skrivingen, vil man få med seg mer. Du var utrolig engasjert, noe som holdt meg våken og spent på å få høre mer. Ditt engasjement sammen med humor gjorde dette kurset til noe spesielt. Tusen takk for at du delte dette med deg. Jeg vet at det blir et viktig verktøy for meg. 

Catherine Halvorsen

Jeg sitter igjen med mye nyttig lærdom fra kurset. Det at du går såpass grunndig tilverks for å forklare og dokumentere hvordan tankene og energien vi sender ut fører til de resultatene vi har i livet, gjør kurset seriøst og anvendelig for både «alternative» mennesker, men også for mer såkalt rasjonelle folk. Kurset supplerer godt opp alle «positiv tenkning bøker» , og gir noen gode og anvendbare teknikker for videre bruk. Tusen takk for at du deler av din kunnskap.
Ellen Vibecke Lier

Hei Camillo!
Tusen takk for et inspirerende og informativt kurs. Du gav av deg selv og jeg skjønner at du brenner for dette temaet. Du var en herlig formidler av et budskap som jeg skjønner at du vil mange bør få oppleve, og jeg er veldig enig. Jeg har jo hørt om dette på spirituelle kurs men nå fikk jeg mer «kjøtt på bena» på hvordan det henger sammen. Åndelighet+vitenskap=Kropp+Sinn+Sjel!
Du har TRO og HJERTE ditt med i dette budskapet og det kjente jeg når du formidlet med engasjement og humor. Prossesen er allerede i gang inni meg og jeg har tro på at dette blir bra.

Lykke til videre i din formidling!

Tina Henriksen

Jeg synes fremførelsen av tema var veldig bra, du var full av energi og brukte både deg selv og humor.

Innholdet er veldig spennende, noe var helt nytt for meg og noen andre som jeg pratet med, blant annet kvantefysikk. Her har jeg mye å lære Camillo og alt er mulig ! Jeg er den som liker å se i bilder, gjerne tegne det på papiret, skrive på navn osv.

Et flott foredrag,Camillo som jeg kan anbefale til andre. Noe jeg allerede har gjort på Facebook 🙂 Det har gitt meg mye å tanke på!!! Ønsker deg det beste av det beste.

Marie Andreassen

Hei Camillo Og takk for sist!

Jeg var så usedvanlig heldig å ha gleden av å være i Fredrikstad og høre på deg si mye klokt under overskriften «Hvorfor noen lykkes og andre ikke».

Jeg ble så inspirert av å høre deg fortelle om det du har forsket deg frem til. Tenk at vitenskapen har kommet så langt, at den nå kan bidra med å fremlegge bevis for det så mange har visst og trodd på, mens skeptikere har villet ha; nettopp BEVIS!

Rett og slett fantastisk er det! Takk for alle gode ting som skjer – og takk til deg som følger ditt hjerte og formidler dette!

Mange tusen hjertelige takk for den du er og det du gjør! Takk også til din kone Synnøve!
Takk for at dere gjør det! Fortsett å tro på det dere gjør og vær brennende lys – inspirasjonskilder – livsviktige energikilder!

Ønsker dere alt godt!
Med takknemlig hilsen

Nina Kvien

1000 takk for et fantastisk flott kurs i Tankens Kraft. Det ble for meg og helt sikkert for de andre kursdeltagerne fremført på en måte som ikke virket svevende eller mystisk. Man kan faktisk bruke Tankens Kraft til å nå sine mål ved å visualisere og drømme det man ønsker seg. Mange mennesker er skeptiske til endring, forandringer i livet sitt, derfor er det så fint at fremtredende fagpersoner fra vår tid presenterer denne læren og viser hvordan de anvender den med suksess. Du formidlet denne tenkningen på en måte som engasjerte alle kursdeltagerne. Jeg anbefaler alle å delta på et slikt kurs, som ikke bare kan, men gjør en forskjell for alle mennesker på jorden i positiv retning. Hvordan dette kan skje lærer Camillo deg. Bruk Tankens Kraft til å nå dine mål. 

Bjørn Haavard Andersen

Hei, ønsker å takke for flotte timer på torsdag.
Du forklarte så det virket enkelt.
Og det er det jo når du vet det.
Tusen hjertelig takk.
Jeg har vært hos noen og jeg har anbefalt kurset ditt 🙂
All lykke til.
Gitte Westlund

Dette var vel verdt sine 3 timer en lørdag i november. Et fantastisk godt presentert kurs av et forholdsvis vanskelig stoff. Camillo; med sin entusiasme og sitt tydelige engasjement, gjør det hele så tidrende klart for oss som er til stede at det han presenterer faktisk er både innlysende og logisk. Det er ikke vanskelig å se at Camillo brenner for dette, og det smitter…! Jeg føler at han på en effektiv og enkel måte har gjort dette uforklarelige forklarerlig, slik at hvermansen med letthet kan følge med og forstå hva Tankens Kraft egentlig betyr og hvilken effekt denne kraften har på/i vårt liv. Dette var et matnyttig kurs med øvelser man umiddelbart kan ta i bruk for å oppnå en forandring i livet sitt. Tusen takk Camillo for at du er unik, og får oss til å forstå at vi også er unike…

Sonja Stene Armstrong

Gründer og kiropraktor, Armstrongklinikken

Hei, jeg synes det var veldig inspirerende og lett forståelig.
Ingen tvil om at du brenner for dette og du er et bevis på at dette virker.
Norun

Tusen takk for et strålende kurs. Jeg har bare positiv tilbakemelding på kurset. Du er jo skapt for å holde foredrag, kunne ikke blitt bedre. Tusen takk!

Hanne Berg Cortesi

Takk for en meget inspirerende kurs! Det er meget spennende å tenke på at ved å jobbe målbevisst hver dag ved å bruke noen minutter med å finne roen, åpner man et verktøyskrin til både å reparere kroppen og sinnet, og til å bygge et solid rammeverk som holder stand selv om det stormer som verst!

John-Ivar Nielsen

Hjemme igjen etter ei FANTASTISK god kurshelg i Oslo med Camillo. Kurset var BEYOND WORDS BRA. Har fått mye påfyll til veien videre:):) Herlig. Tusen takk.

Laila Stausland

Tusen takk for et fantastisk kurs. Det var vel noe av det mest gjennomførte jeg har vært med på. (Det der kan du :-)).

Snefrid Cappelen