REFERANSER

Her er tilbakemeldinger fra bedrifter og privatpersoner
som har deltatt på kurs/foredrag med Camillo Løken.

David Rostad
Daglig Leder / Eier, ProBygg AS
 

Vi meldte på bedriftens ansatte til Camillo Løkens kurs om hva som skal til for å skape suksess og lykkes. Vi ønsket å fokusere på positiv tenkning i alle ledd, mål om å gro i selskapet, være det beste man kan være samt team arbeid. Camillo innfridde på alle plan. Det var et fantastisk kurs/foredrag for alle oss som var tilstede. Veldig inspirerende. Jeg kommer til å anbefale dette til alle jeg vet om som ønsker kurs/foredrag. Tusen takk igjen.

Trygve Bergtun
Eier, Agder Kobber & Blikk AS

 

Da vi meldte bedriftens ansatte på dette kurset, var mange av oss litt spørrende til hva vi skulle få oppleve. Nysgjerrigheten var stor, ville dette være noe vi kunne forstå og bruke? JA, JA og JA. Hele kurset var forståelig og var unnagjort på et øyeblikk. Det ga oss mange nye tanker (måter å tenke på) i hverdag og jobb. Vi er opptatt av trivsel og miljø på arbeidsplassen, og Camillo bidro gjennom kurset til at vi tenker mer i positive baner hos oss. ALT ER MULIG, er noe vi har tatt med oss og minner hverandre på hver dag.

Tom Windheim
Eier, Myggstopp Nordic AS
  

Camillo er en dynamisk og motiverende foredragsholder med massevis energi som smitter over på alle som hører ham. Han har en meget god evne til å få frem budskapet i sine foredrag. Han kan anbefales på det varmeste.

May Karin Solberg
Fy flate det er ein fest å høyre på deg, Camillo! Eg trur du er den mest engasjerte foredragshaldaren eg nokon gong har høyrt «live».

Tusen mange ganger takk for et fantastisk kurs/foredrag. Det er bare sååå utrolig spennende å høre på deg. Din formidlingsevne er helt unik og den får deg til å være tilstede her og nå.

Gro Hagen
Hilde Sørlie Karsten
NLP coach, TimeOut Halden
”For en ærlig, energigivende og engasjerende kveld. Så godt å se hvordan du eier foredraget og innholdet. Det gjør at du er dyktig til å få alle med deg. Tusen takk igjen.”

Tusen takk for et nyttig og lærerikt foredrag. Du hadde et engasjement som smittet over på oss! Kommer til å anbefale dine foredrag til mine samarbeidapartnere i Oslo og Trondheim. Igjen takk for supert foredrag:)

Hans Petter Christiansen

Elisabeth Kjellstrøm

Vil takke for et kjempe flott kurs. Det ga meg ett enda større perspektiv på livet. Dine kurs er noe av det beste jeg har opplevd. Det er mye jeg selv har visst om i flere år, men det er først etter jeg har lest dine bøker og vært på dine kurs at jeg har fått den sanne visshet. Det er som en blomst har skutt ut fra en knopp, som har vært i jorden en stund. Mitt ønske for deg er at mange andre også får oppleve dine kurs.

Hei Camillo! Tuuuusen takk for et fantastisk kurs . Det var utrolig lærerikt og inspirerende. Jeg har allerede satt i gang en prosess og gir den så mye fokus jeg kan hver dag for at jeg en dag skal leve i drømmen min. Dette er den eneste forelesning jeg har vært på hvor jeg ikke trengte notater (og jeg har vært på en del). Får man fokuset vekk fra skrivingen, vil man få med seg mer. Du var utrolig engasjert, noe som holdt meg våken og spent på å få høre mer. Ditt engasjement sammen med humor gjorde dette kurset til noe spesielt. Tusen takk for at du delte dette med deg. Jeg vet at det blir et viktig verktøy for meg.

Catherine Halvorsen

Elisabeth Schweizer

Hei Camillo,og hjertelig takk for fantastisk inspirerende kurs/foredrag! Det gjorde godt å være til stede, inspirert av din enorme entusiasme og lidenskap for det du holder på med. Jeg ble inspirert til å gå inn for å realisere drømmene mine, og erkjenner at jeg hele tiden må jobbe for å holde inspirasjonen oppe. Du er klart den mest inspirerende foredragsholder jeg har hørt. Fortsett slik!

Hei Camillo! Takk for et utrolig bra kurs. Jeg har lest alle bøkene dine, lest mange andre bøker og tenker at dette er en utrolig god måte å formidle budskapet på. Du treffer alle, og jeg håper virkelig at du kan nå så mange som mulig der ute. Det er dette vi burde lære på skolen og som ung. Jeg opplevde at du formidler på et tydelig, humoristisk og god måte. Det er lett å forstå. Tusen takk for en kveld med masse godt påfyll.

Anita Range

Roger Larsen

Camillo Løken er den i Norge som jeg vil anbefale som den foredragsholderen som best vil kunne få inspirasjonen din igang via sine foredrag. Jeg har hatt gleden av å gjøre to foredrag med ham. Camillo er et levende fyrverkeri av livsglede med sine livserfaringer han deler åpent i sine foredrag. Autentisk og ekte.

Se flere tilbakemeldinger her

Tilbakemeldinger

Book Camillo til dine kurs/foredrag og bli inspirert og motivert til å skape nye resultat i livet ditt. Book her!