Samtaler til endring

(én til én)

Samtaler til endring

De siste 15 år har jeg hjulpet tusenvis av mennesker til bedre liv gjennom min innsikt og forståelse av hvordan vi mennesker er kropp, sinn og sjel.
Jeg har hjulpet mennesker i Norge og i utlandet. 
 
Jeg vil gjennom min lange erfaring hjelpe deg til økt bevissthet og forståelse av hvordan ditt liv kan endres i positiv endring. Gjennom et enkelt og oversiktlig egenutviklet verktøy viser jeg deg hva som skal til. En samtale og sesjon med meg vil kunne hjelpe deg til å forstå deg selv, samt livet ditt bedre og hjelpe deg til å være bevisst dine valg.

Booking – samtale via Skype

Samtalen vil foregå via Skype. Har du ikke Skype kan du laste det ned gratis her: https://www.skype.com/no/get-skype

Hvorfor Skype? Hvorfor ikke bare telefon? 
I min samtale med deg vil jeg vise deg informasjon og illustrasjoner fra min skjerm som vil kunne hjelpe deg. Det er derfor behov for et skjermdelingsprogram som Skype.

Booking:
Du kan booke en samtale ved å kontakte meg på telefon 99150055 eller benytte kontaktskjemaet her: https://camilloloken.no/kontakt

 

Hva får du?

I tillegg til én-til-én konsultasjonen med innblikk og forklaring av mitt egentuviklede hjelpeverktøy får du også tilsendt en epost med:
 

Opptak av samtalen

Med opptak av samtalen kan du gå igjennom det du ønsker også i ettertid

Verktøy for selvutvikling

Enkle verktøy du kan ta i bruk i din hverdag slik at livet begynner å flyte mer og mer

Guidet meditasjon

Guidet meditasjon (lydfil) laget av min kone Synnøve (healer og MediYoga instruktør)

Hva koster det?

Prisen for en times konsultasjon og samtale til endring med Camillo koster kr. 1050,-
*Eventuell avbestilling av samtale-time må skje innen kl. 12.00 dagen før avtalt time. Ved avbestilling etter kl. 12.00 dagen før avtalt time og dersom man eventuelt ikke møter opp til timen må avtalt time betales i sin helhet.