Bevissthetsskiftet

Bevissthetsskiftet pågår nå!

Denne boken ble første gang publisert i 2010. Selv om den begynner å bli «noen år gammel» er veldig mye av informasjonen i boken tidløs.

Innholdet er basert på akkumulerte svar på fire store filosofiske spørsmål som startet med Camillo Løkens lidenskapelige interesse for finne ut mer om skapelsen:

Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Hva gjør vi på denne planeten? Hva skjer når vi dør?

Bevissthetsskiftet er en bok som tar opp kontroversielle temaer som reinkarnasjon, døden, astral-planet, karma, sjelevandringer, nær-døden opplevelser og mye mer. Den tar for seg et bredt spekter av interssant forskning og litteratur innen det metafysiske, spirituelle området. Boken er skrevet av Camillo Løken med kanaliseringsbidrag fra Lilli Bendriss. Hun bisto med norske og engelske kanaliseringer som Camillo oversatte og tilpasset i boken.

Hva sier leserne?

Kjøpt boka og begynt å lese ! Går nesten ikke an å legge den fra seg! 🙂

Eva Strand 
Eva Strand

Fantastisk bok. En skikkelig pageturner!

Grethe Røsnes 
Grethe Røsnes

JAAAAA …LØP OG KJØP ♥ Boka er bare fantastisk ♥ Leser så øya blir STORE. TUSEN TAKK

Live Dybendal 
Live Dybendal
For en fantastisk bok. Jeg har lest den fra perm til perm i et «jafs» og ikke klart å legge den fra meg.
Så mye forskning og dokumentasjon som er bearbeidet og fremlagt på en lett og forståelig måte.
Denne boken bidrar virkelig til et Bevissthetsskiftet. Mange, mange takk.
Margrethe Kvisle 
Margrethe Kvisle
Takk for en strålende bok. Har vært en berikelse å lese. Anbefales.
Maria Søbstad 
Maria Søbstad

Fra Homo Sapiens til Homo Luminious

Denne boken tar for seg et spekter av interessant forskningen og litteratur innen det metafysiske, spirituelle området som Camillo har samlet gjennom mange år. Det har bidratt til å gi svar på de fire store filosofiske spørsmålene: Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Hva gjør vi her? Hvor skal vi?

Boken er en samling av et enormt stort materiale som dekker ulike emner som energi, frekvenser og vibrasjoner, døden, sjelen, karma, reinkarnasjon, bevissthet, tanker og tankemønster, nær-døden opplevelser, dimensjoner og tetthetsnivåer, astralplanet, bevisshetsøkning og mye mer.

Vi lever i en tid hvor menneskeheten kan ta sitt neste skritt i evolusjonen fra Homo Sapiens til Homo Luminious – Det Opplyste Mennesket. Det krever et bevissthetsskiftet i hver og en av oss.

På God Morgen Norge

13.januar, 2011 ble Camillo Løken og Lilli Bendriss intervjuet av God Morgen Norge på TV2 om publiseringen av deres bok Bevissthetsskiftet.