Om Camillo

Hvem er Camillo?

Camillo Løken vokste opp i en ateistisk legefamilie i Fredrikstad. Han studerte deretter i Canada og England før han så begynte å jobbe i et av verdens største farmasøytiske selskap. Han ble der i mange år og jobbet som senior produktsjef før han etablerte seg som forfatter og kurs/foredragsholder innenfor temaer relatert til suksess; tanker og følelser, kropp, sinn & sjel, energi og materie, det bevisste og underbevisste sinn, engasjement og lederskap med mer.

17 år

I 17 år har Camillo vært lidenskapelig opptatt av temaer som kropp, sinn & sjel, energi og materie og tanker og følelser. Han har hatt gleden av utveksle meninger med professorer i kvantefysikk, forskere på koblingen mellom hjernen og hjertet samt forretningsmennesker med stor suksess som blant annet milliardær Kristian Adolfsen, kunstner Vebjørn Sand, filmregissør Harald Zwart og skuespiller Dennis Storhøi for å nevne noen. Han har holdt hundrevis av foredrag og kurs rundt omkring i Norge og noen i USA.

I Media

Camillo har vært profilert og intervjuet på TV 2 i God Morgen Norge, NRK, TV Norge, P4 og ulike aviser/magasin. Hans foredrag og kurs har hjulpet mennesker til bedre resultat både i jobb og privat sammenheng. Han har holdt hundrevis av foredrag og kurs i Norge i tillegg til foredrag i USA.

Som foredragsholder i lederskap er hans artikler også blitt profilert i magasinet Ledernytt – se artikkel.

Jaktet på svar

I mange år var Camillo på jakt etter svar på hva som er grunnen til at noen mennesker lykkes, mens andre sliter. De fleste sier at deres suksess skyldes hardt arbeid, men Camillos funn viser at dette er en sannhet med modifikasjoner. Det er mer dyptgående mekanismer som ligger til grunn og disse mekanismene beskrives i detalj i boken Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke? som ble publisert i 2014. Sjekk ut hva leserne av boken sier..

Andre bøker Camillo har utgitt er Du Er Klarsynt, Bevissthetsskiftet og Skapelsens Paradoks.  De to sistnevnte er ogå oversatt til engelsk og er tilgjengelig på Amazon.