Om Camillo

Forfatter, kurs og foredragsholder

Hvem er Camillo?

Camillo Løken vokste opp i en ateistisk legefamilie i Fredrikstad. Han studerte deretter i Canada og England før han så begynte å jobbe i et av verdens største farmasøytiske selskap. Han ble der i mange år og jobbet som senior produktsjef før han etablerte seg som forfatter og kurs/foredragsholder innenfor temaer relatert til suksess som tanker, følelser, kropp, sinn, sjel, energi, materie, det bevisste og underbevisste sinn, engasjement og lederskap med mer.

Startet i 2005

Helt siden 2005 har Camillo vært lidenskapelig opptatt av temaer som kropp, sinn, sjel, energi, materie, bevissthet,  tanker og følelser. Han har hatt gleden av utveksle meninger med professorer i kvantefysikk, forskere på koblingen mellom hjernen og hjertet samt mennesker med stor suksess som blant annet milliardær Kristian Adolfsen, kunstner Vebjørn Sand, filmregissør Harald Zwart og skuespiller Dennis Storhøi for å nevne noen. Han har holdt hundrevis av foredrag og kurs rundt omkring i Norge og noen i USA.

Jaktet på svar

I mange år var Camillo på jakt etter svar på hva som er grunnen til at noen mennesker lykkes, mens andre sliter. De fleste sier at deres suksess skyldes hardt arbeid, men Camillos funn viser at dette er en sannhet med modifikasjoner. Det er mer dyptgående mekanismer som ligger til grunn og disse mekanismene beskrives i detalj i boken Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke? som ble publisert i 2014. Andre bøker Camillo har utgitt er Skapelsens Paradoks, Bevissthetsskiftet og Du Er Klarsynt.

Camillo utgir også podkaster og er også produsent i filmprosjektet Untied.

Presseomtale

Camillo har vært profilert i media mange ganger. Her er et lite utvalg av omtalene.

DAGBLADET

Intervju med Dagbladet vinteren 2020 om lansering av Camillos bok Du Er Klarsynt – 7 trinn til å aktivere dine evner. Camillo skrev boken sammen med Lilli Bendriss og den ble utgitt av Kagge Forlag AS.

VG

Sommeren 2015 tok VG kontakt angående en artikkel de skulle skrive om kunsten å lykkes. Camillo ble intervjuet i forbindelse med sin bok Hva er grunnen til at noen lykkes … og andre ikke?

Nrk p1

Camillo ble intervjuet av NRK P1 i forbindelse
med publiseringen av sin bok
Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke?

p4

Camillo ble intervjuet av P4 om Tankens Kraft.

Nrk

Camillo ble intervjuet av NRK i forbindelse
med publiseringen av boken Bevissthetsskiftet.

Fredrikstad Blad

Fredrikstad Blad intervjuet Camillo om boken
Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke?

Folk i fredrikstad

Avisa Folk i Fredrikstad intervjuet Camillo om boken
Bevissthetsskiftet og Tankens Kraft.

Byavisa fredrikstad

Byavisa i Fredrikstad intervjuet Camillo om boken
Hva er grunnen til at noen lykkes… og andre ikke?