Film

Spillefilm og bok: Untied

Sommeren 2020 startet Camillo et samarbeid med filmregissør Petter Grindahl og filmfotograf Tobias Eek om å lage en norsk spillefilm. Camillo og Petter jobbet med manuset i to år og sommeren 2022 startet innspilling. Camilo har også en sentral rolle i filmen. Filmen heter Untied og er et emosjonelt drama med en spirituell undertone. Den utforsker elementer som bevissthet, sinn, tid og rom. Forventet kinopremiere er juli 2024. Det er også skrevet en bok om filmen. Se under.

 

 

Ny bok

Parallelt med filmprosjektet har Camillo forfattet en bok under samme tittel. Boken fungerer som et supplement til filmen, og er rettet mot de som ønsker et innblikk bak kulissene. Leseren vil få tilgang til eksklusive intervjuer med regissør Petter Grindahl og filmfotograf Tobias Eek. Gjennom disse samtalene får man en dypere forståelse av Petters film lidenskap og hans visjoner for filmen. Samtidig deler Tobias sin kjærlighet for kameraarbeid og film, en lidenskap som ble sådd i ung alder og som kulminerte i de fantastiske og optimale filmopptakene som utgjør de ulike scenene i «Untied». Boken henvender seg også til de som ønsker en dypere forståelse av de temaene filmen tar opp, samt tilknyttede emner. Den gir leserne muligheten til å utforske omfattende aspekter – alt fra skapelsens opprinnelse til nær-døden opplevelser. Boken vil være klar når filmen har premiere juli 2024.

Spillefilm: Untied

Sommeren 2020 startet Camillo og filmregissør Petter Grindahl på et manus til en norsk langfilm med tittelen Untied. Denne filmen, et emosjonelt drama med en spirituell undertone, utforsker elementer som bevissthet, sinn, tid og rom. Forventet kinopremiere er tidlig høst 2024.

Parallelt med filmprosjektet har Camillo forfattet en bok under samme tittel. Boken fungerer som et supplement til filmen, og er rettet mot de som ønsker et innblikk bak kulissene. Leseren vil få tilgang til eksklusive intervjuer med regissør Petter Grindahl og kameramann Tobias Eek. Gjennom disse samtalene får man en dypere forståelse av Petters film lidenskap og hans visjoner for filmen. Samtidig deler Tobias sin kjærlighet for kameraarbeid og film, en lidenskap som ble sådd i ung alder og som kulminerte i de fantastiske og optimale filmopptakene som utgjør de ulike scenene i «Untied».