Hva er grunnen til at noen lykkes... og andre ikke?

Vær tro mot deg selv

Banebrytende bok!

Du er ikke prisgitt flaks for å lykkes. Du kan påvirke dine resultat med det du tenker og føler, noe professor William Tiller har forsket på gjennom mange år.

I de siste fire hundre år, helt siden Decartes tid, har det vært en usagt forutsetning i vitenskapen at ingen menneskelig kvaliteter av bevissthet, intensjon, følelser eller sinn kan ha en betydelig innvirkning på et godt utformet eksperiment i fysisk virkelighet. Vår eksperimentelle forskning det siste tiåret viser at i dagens verden, og under de rette forholdene,er denne forutsetningen ikke lenger korrekt.

– William Tiller, Professor Emeritus of Materials Science and Engineering 

Hva sier leserne?

En av de beste bøkene jeg har lest! Og jeg har lest alternative bøker i 20 år! Bøkene Hemmeligheten, og Kreativ visualisering er bøker som har betydd mye for meg. Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke? handler om det samme, men forklarer alt så mye, mye bedre!

Dette er også en bok som passer bra for alle! Uansett hvor man er i livet. Om man akkurat har begynt å tenke alternativt, eller har gjort det i mange år! Hvis du skal lese EN bok i år, bør det være denne!

Jeg har også sett nettkurset/videokurset! Et flott supplement til boka! Kan også anbefales til de som ikke tar seg tid til å lese boka! Camillo har en så engasjert og brennende måte å formidle alt på, så det er veldig spennende , fascinerende og morsomt å se foredraget!!
Anbefales av hele mitt hjerte.

Elin Børli Jenssen 
Elin Børli Jenssen

Kjære Camillo,

Jeg har nå lest boken din; Hva er grunnen til at noen lykkes….og andre ikke?, og tenkte jeg skulle gi deg ei kort tilbakemelding.

Jeg skal innrømme at jeg var noe skeptisk under første del av boken, og tenkte at dette var nok ei bok om NLP, altså studiet av subjektive lykkes strategier. Det ville ha vært helt ok, for all del, men det begynner å bli noen bøker om dette temaet.

Nå har jeg «fulgt med deg» noen år (deltatt på foredrag, besøkt websiden din), og lot derfor tvilen komme deg til gode. Det gjorde jeg veldig lurt i. Andre del av boken ble nærmest en euforisk opplevelse for min del (en noe svulstig beskrivelse for en nordlending). Jeg opplever boken din som svært lærerik, og ei fantastisk reise inn i kvantefysikkens verden. Jeg er imponert over kunnskapsnivået ditt. Når du sier at du har brukt 10 år på denne boken, ja så forstår jeg det veldig godt. Du har også en formidlingsevne som gjør at «selv jeg» forstår budskapet. Godt gjort, for dette er absolutt ikke et fag eller tema jeg har kompetanse innenfor. For meg gjør du noe av det uforklarlige, logisk og forståelig.

Takk Camillo, for ei utrolig spennende og lærerik bok.

P.S. Gleder meg til å lese den på ny.

Gry N. Høgaas NLP Coach
Gry N. Høgaas

En inspirerende og tankevekkende bok av Camillo. Det er alltid interessant å lære noe om hvordan andre har lykkes. Det er en allmenn oppfatning om at hardt arbeid er det som skal til for å lykkes….. kanskje det ikke alltid er slik!

De siste hundre og femti sidene leste jeg sammenhengende, klarte ikke å legge fra meg boken. Den forskningen som ligger rundt våre tanker og følelser er kanskje mer aktuelt enn noensinne. Sitter med en opplevelse av å få smaken på et fagfelt som så vidt er kjent for allmennheten. En bok som anbefales på det sterkeste for alle som mer opptatt av egen eller andre menneskers utvikling.

Morten Nilsen Mental Trainer , Not Yet AS
Morten Nilsen

En av de beste og mest oppklarende bøkene jeg har lest om å lykkes og å skape resultater. Jeg har lenge vært opptatt av stoff rundt personlig utvikling, hva som skiller de gode fra de virkelig gode, hva som skal til for å skape ekstraordinære resultater og lignende temaer. Jeg har derfor lest mange bøker om dette og må si at jeg har fått en ny favoritt i Camillo sin bok “Hva er grunnen til at noen lykkes og andre ikke?”. Stoffet er formidlet på en forståelig, spennende og lettlest måte, selv om mye av det er basert på relativt kompleks og avansert forskning. Boken ga meg personlig så mye at jeg har tatt noen konkrete beslutninger på endringer i eget liv og jeg har anbefalt den til alle mine kunder jeg har møtt siden jeg leste boken.

Takk Camillo!

Ole-Arvid Liodden Coach for næringslivet, eXpiro AS
Ole-Arvid Liodden

Jeg har akkurat lest boken “Hva er grunnen til at noen lykkes..og andre ikke?”. Det er den BESTE boka jeg har lest!!!
Jeg elsker selvutviklingsbøker og etter mange leste har Brian Tracy lenge vært en av mine nr.1 favoritter, men nå er det denne ja.

 

Siv-Lisbet Skalstad 
Siv-Lisbet Skalstad

Basert på banebrytende forskning

Hva er å lykkes? De fleste som blir stilt dette spørsmålet sier det handler om å nå de målene man setter seg.

Hvordan når man sine mål? Hva er oppskriften? De fleste sier hardt arbeid, men det er en sannhet med modifikasjoner, noe som boken Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke? viser. Mange jobber hardt for å nå sine mål, men mange når dem ikke.

I snart 400 år har vi hørt at det vi tenker og føler ikke har noen påvirkning på den fysiske verden. Spennende forskning viser at dette er feil. Professor William Tiller er en av flere forskere som fører an i det man kan kalle et paradigmeskifte. Gammel viten er klar for å bli erstattet med ny, banebrytende kunnskap om hvordan det vi tenker og føler er en integrert del av alt rundt oss.

Du er mer enn din fysiske kropp.

Du lever i en fysisk verden av materie samtidig som dine tanker, følelser og bevissthet er abstrakt og ikke-fysisk. Kroppen din består av milliarder av atomer, som igjen består av 99,9999999 % tomrom, men dette tomrommet er tomt. Det er fylt med energi. Du er derfor egentlig et energi-vesen som kommuniserer med energi-feltet rundt deg hele tiden med det du tenker og føler (din energi, frekvens og vibrasjon).