NYHETER

NY PODKAST med Lilli Bendriss & Camillo Løken.

Les mer her: www.AndogVitenskap.no 

 

NY BOK av Lilli Bendriss & Camillo Løken. 

Les mer her: www.DuErKlarsynt.no 

 

MER FLYT I LIVET!

Se hvordan du kan øke ditt nivå av bevissthet og skape mer flyt i livet gjennom forståelsen av de Universale Lovene.

Her får du tilgang til en gratis informasjonsside om Universets Lover.

De fungere som «reglene til Livets Spill». Du er mer enn kroppen din og det fysiske.

Du er også ikke-fysisk og dermed finnes det ikke-fysiske, åndelige, universale, metafysiske lover som påvirker livet ditt her på jord. De fungere som «Reglene til Livets Spill».

Økt bevissthet gir mindre motstand, mindre slit og mer flyt og medvind i livet. Les mer.

 

GRATIS VIDEOSERIE!

Se hvordan du kan  øke din selvtillit og skape nye, spennende resultater i livet ditt! Meld deg på vår Gratis Videoserie ved å klikke på knappen under.

 

 

CAMILLO
Camillo Løken jobbet som senior produktsjef i et av verdens største farmasøytiske selskap i mange år før han etablerte seg som forfatter og kurs/foredragsholder innenfor temaer relatert til suksess; tanker og følelser, kropp og sinn, energi og materie, det bevisste og underbevisste sinn, engasjement og lederskap med mer.

15 ÅR
I snart 15 år har Camillo vært lidenskapelig opptatt av temaer som kropp, sinn og sjel, energi og materie samt tanker og følelser.

Han har hatt gleden av utveksle meninger med alt fra verdenskjente spirituelle guruer til professorer i kvantefysikk, forskere på koblingen mellom hjernen og hjertet samt forretningsmennesker med stor suksess som blant annet milliardær Kristian Adolfsen, kunstner Vebjørn Sand, filmregissør Harald Zwart og skuespiller Dennis Storhøi for å nevne noen.

Han har holdt hundrevis av foredrag og kurs rundt omkring i Norge og noen i USA.

I MEDIA
Camillo har vært profilert og intervjuet på TV 2 i God Morgen Norge, NRK, TV Norge, P4 og en rekke aviser/magasin. Hans foredrag og kurs har hjulpet mennesker til økt bevissthet og bedre resultat både i jobb og privat sammenheng. Som foredragsholder i lederskap er hans artikler også blitt profilert i pressen som f.eks. i Ledernytt – se artikkel.

JAKTET PÅ SVAR
I mange år var Camillo på jakt etter svar på store filosofiske spørsmål som hvem er vi? hvor kommer vi fra? hva gjør vi her? hva skjer når vi dør?

I tillegg ble han også veldig nysgjerrig på hva som er grunnen til at noen mennesker lykkes, mens andre sliter selv om alle ser ut til å jobbe like «hardt». Skyldes det da flaks og tilfeldigheter eller er det noe annet som ligger til grunn for mennesker suksess?

De fleste suksessfulle mennesker sier at deres suksess rett og slett skyldes hardt arbeid, men Camillos funn viser at dette er en sannhet med modifikasjoner. Det er mer dyptgående mekanismer som ligger til grunn og disse mekanismene beskrives i detalj i boken Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke? som Camillo lanserte i 2013. Sjekk ut hva leserne av boken sier her.

Camillo har også utgitt bøkene Du Er Klarsynt,  Bevissthetsskiftet og Skapelsens Paradoks i tillegg til flere nettkurs.