Kurs og foredrag

Da vi meldte bedriftens ansatte på Camillo Løkens kurs var mange av oss litt spørrende til hva vi skulle få oppleve. Nysgjerrigheten var stor, ville dette være noe vi kunne forstå og bruke? JA, JA og JA. Hele kurset var forståelig og var unnagjort på et øyeblikk. Det ga oss mange nye tanker (måter å tenke på) i hverdag og jobb. Vi er opptatt av trivsel og miljø på arbeidsplassen, og Camillo bidro gjennom kurset til at vi tenker mer i positive baner hos oss. ALT ER MULIG, er noe vi har tatt med oss og minner hverandre på hver dag.

Trygve Bergtun Daglig Leder/Eier, Agder Kobber & Blikk AS
Trygve Bergtun

Et fantastisk godt presentert kurs av et forholdsvis vanskelig stoff. Camillo; med sin entusiasme og sitt tydelige engasjement, gjør det hele så tidrende klart for oss som er til stede at det han presenterer faktisk er både innlysende og logisk. Det er ikke vanskelig å se at Camillo brenner for dette, og det smitter…! Jeg føler at han på en effektiv og enkel måte har gjort dette uforklarelige forklarerlig, slik at hvermansen med letthet kan følge med og forstå hva Tankens Kraft egentlig betyr og hvilken effekt denne kraften har på/i vårt liv. Dette var et matnyttig kurs med øvelser man umiddelbart kan ta i bruk for å oppnå en forandring i livet sitt. Tusen takk Camillo for at du er unik, og får oss til å forstå at vi også er unike…

Sonja Stene Armstrong Daglig leder og eier Armstrongklinikken
Sonja Stene Armstrong

Vi meldte på bedriftens ansatte til Camillo Løkens kurs om hva som skal til for å skape suksess og lykkes. Vi ønsket å fokusere på positiv tenkning i alle ledd, mål om å gro i selskapet, være det beste man kan være samt team arbeid. Camillo innfridde på alle plan. Det var et fantastisk kurs/foredrag for alle oss som var tilstede. Veldig inspirerende. Jeg kommer til å anbefale dette til alle jeg vet om som ønsker kurs/foredrag. Tusen takk igjen.

David Rostad Daglig Leder / Eier, ProBygg AS
David Rostad

En herlig blandingslørdag hvor Camillo Løken igjen viste sine fantastiske taleevner og igjen ga meg tillit til å tro på deg jeg gjør. Igjen å få oppleve Camillo, en fantastisk mann med et stooort hjerte og et tonn av formidlerglede og kunnskap, det er bare så godt.  Å bli «løftet» flere meter rett til værs og kjenne på det han snakker om, nemlig å TRO på seg selv og sine drømmer, vitenskapelige bevis og sinnets underfundigheter og styrke, det er så man kunne sittet i flere dager og lyttet og tatt i mot. En mann som snakker så utrolig fra sitt hjerte, sin lidenskap og så direkte, og hvor armer og ben ikke står stille ett sekund fordi han snakker med hele seg på ut- og innpust, dette skulle vært pensum i Livets lære. Jeg kan bare si, han må oppleves.

Anne Kaas Iversen  Akupunktør, Lys/frekvensbehandling av barn med ADHD, ADD m.m. Posturolog, Traumebehandling. Coach.
Anne Kaas Iversen

Fy flate det er ein fest å høyre på deg, Camillo! Eg trur du er den mest engasjerte foredragshaldaren eg nokon gong har høyrt “live”.​

Karin Solberg Bergen
Karin Solberg

Forfatter og foredrag/kursholder Camillo Løken har lang erfaring i å holde ulike kurs og foredrag. Han jobbet som senior produktsjef i et av verdens største farmasøytiske selskap i mange år og holdt utallige kurs og foredrag for allmennleger og spesialister før han etablerte seg som forfatter og foredragsholder innenfor temaer som suksess; tanker og følelser, kropp og sinn, energi og materie, det bevisste og underbevisste sinn, bevissthetsøkning, engasjement og lederskap med mer. Innenfor disse områdene har han holdt hundrevis av foredrag og kurs rundt omkring i Norge, i tillegg til noen i USA. Hans foredrag og kurs har hjulpet mennesker til bedre liv både jobbmessig og privat.

Foredrag - Hva er grunnen til at noen lykkes og andre ikke

Om du er en privat person som ønsker å skape nye resultat i livet ditt eller om du er en bedriftsleder/eier som ønsker å skape mer vekst for ditt selskap vil dette foredraget vise deg hva som trengs.

– Les mer

Nettkurs - Hvordan lykkes

Ubegrenset tilgang til 16 videoer med nesten 4 timers videotid. Interssert i å vite mer? Meld deg på Gratis Videoserie å få tilgang spennende informasjon om hva som skal til for å lykkes. 

– Les mer

Nettkurs - Universets lover

Ubegrenset tilgang til 19 videoer med nesten 6 timers innspillingsmateriale. Interssert i å vite mer? Meld deg på Gratis Videoserie å få tilgang spennende informasjon om hvordan Universale, ikke-fysiske lover styrer påvirker din hverdag og dine resultat.

– Les mer