Anita Moen

Takk for et utrolig bra kurs. Jeg har lest alle bøkene dine, lest mange andre bøker og tenker at dette er en utrolig god måte å formidle budskapet på. Du treffer alle, og jeg håper virkelig at du kan nå så mange som mulig der ute. Det er dette vi burde lære på skolen og som ung. Tusen takk.

Catherine Halvorsen

Tuuuusen takk for et fantastisk kurs 🙂 Det var utrolig lærerikt og inspirerende. Jeg har allerede satt i gang en prosess og gir den så mye fokus jeg kan hver dag for at jeg en dag skal leve i drømmen min. Jeg prøver å tenke ut både ros og konstruktiv kritikk når det gjelder presentasjonen din. For min del blir det bare ros som tilbakemelding.

Katrin Lønnebakken

Dette kurset har gitt meg en dypere forståelse på hvordan alt henger sammen i universet. Du er engasjert og underviser på en enkel og forståelig måte, og da er det lett å følge med. Jeg setter stor pris på og er genuin takknemlig for at jeg fant dette kurset. Dette er med på å utvide min bevissthet og er med på å nærme min indre sannhet og livsmisjon. Jeg kommer til å anbefale dette kurset videre til andre. Takk for et berikende og fantastisk bra kurs!

1 2 3 12