TILBAKEMELDINGER FRA KURSDELTAGERE

Her er noen tilbakemeldinger fra deltagerne som har deltatt på ulike kurs/foredrag med Camillo gjennom årenes løp.

Da vi meldte bedriftens ansatte på dette kurset, var mange av oss litt spørrende til hva vi skulle få oppleve, 3 timer med en som prater om tanken og hjertets kraft? Nysgjerrigheten var stor, ville dette være noe vi kunne forstå og bruke? Ja, ja og ja. Hele presentasjonen din var forståelig og 3 timer var unnagjort på et øyeblikk. Den ga oss mange nye tanker (måter å tenke på) i hverdag og jobb. Vi er opptatt av trivsel og miljø på arbeidsplassen, og du bidro gjennom kurset til at vi tenker mer i positive baner hos oss. ALT ER MULIG, er noe vi har tatt med oss og minner hverandre på hver dag.

Trygve Bergtu

Daglig Leder Agder Kobber & Blikk AS

Vi meldte på bedriftens ansatte til foredraget “Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke” med Camillo Løken. Vi ønsket å fokusere på positiv tenkning i alle ledd, mål om å gro i selskapet, være det beste man kan være samt team arbeid. Camillo innfridde på alle plan. Det var et fantastisk foredrag for alle oss som var tilstede. Veldig inspirerende. Jeg kommer til å anbefale dette til alle jeg vet om som ønsker foredrag. Tusen takk igjen.

David Rostad

Daglig Leder / Eier, ProBygg AS

Camillo er en dynamisk og motiverende foredragsholder med massevis energi som smitter over på alle som hører ham. Han har en meget god evne til å få frem budskapet i sine foredrag. Han kan anbefales på det varmeste.

Tom Windheim

Daglig leder / eier, Windea AS

Hei Camillo!
Først og fremst, Tuuuusen takk for et fantastisk kurs. Det var utrolig lærerikt og inspirerende. Jeg har allerede satt i gang en prosess og gir den så mye fokus jeg kan hver dag for at jeg en dag skal leve i drømmen min.

Jeg prøver å tenke ut både ros og kostruktiv kritikk når det gjelder presentasjonene din. For min del blir det bare ros som tilbakemelding. Selv om du bega deg inn i kvantefysikkens verden på et nivå de fleste ikke hadde bakrunn for å forstå, gjorde du det på en så enkel og illustrativ måte. Og det er jo hele cluet for å forstå “hemmeligheten” . Hvis man skjønner hvorfor (og ikke bare hva) blir det hele mye enklere. Det var vel derfor jeg glemte bort hele greia etter å ha lest “The Secret” Det var ingen knagger å henge det på………

Ellers kan jeg si at det er det eneste forelesning jeg har tatt hvor jeg ikke trenger notater (og jeg har vært på en del). Får man fokuset vekk fra skrivingen, vil man få med seg mer. Du var utrolig engasjert, noe som holdt meg våken og spent på å få høre mer. Ditt engasjement sammen med humor gjorde dette kurset til noe spesielt.

Tusen takk for at du delte dette med deg. Jeg vet at det blir et viktig verktøy for meg. 

Catherine Halvorsen

Vil takke for et kjempe flott kurs den 28 november. Det ga meg ett enda større perspektiv på livet. Dine kurs er noe av det beste jeg har opplevd. Det er mye jeg selv har visst om i flere år, men det er først etter jeg har lest dine bøker og vært på dine kurs at jeg har fått den sanne visshet. Det er som en blomst har skutt ut fra en knopp, som har vært i jorden en stund.
Mitt ønske for deg er at mange andre også får oppleve dine kurs. 

Elisabeth Kjellstrøm

Tusen mange ganger takk for et fantastisk kurs/foredrag i går. Det er bare sååå utrolig spennende å høre på deg. Din formidlingsevne er helt unik og den får deg til å være tilstede her og nå.

Gro Hagen

Jeg vil takke for en flott dag. Det var veldig inspirerende og du er en fyr som virkelig klarer å engasjere og ” tenne” tilhørerne dine.Ingen fare for at øyelokk blir tunge og at trøttheten overmanner her nei !! Tusen takk til deg og Synnøve for at dere byr så mye på dere for at andre også kan få ta del i disse viktige og fantastiske tingene som blir formidlet på en slik sprudlende måte. 

Inger Reidun Opheimsbakken

Hei Camillo. Takk for et utrolig bra kurs:) Jeg har lest alle bøkene dine, lest mange andre bøker og tenker at dette er en utrolig god måte å formidle budskapet på. Du treffer alle, og jeg håper virkelig at du kan nå så mange som mulig der ute. Det er dette vi burde lære på skolen og som ung. Jeg opplevde at du formidler på et tydelig, humoristisk og god måte. Det er lett å forstå og særlig det at du har funnet de videoene som bekrefter budskapet. Tusen takk for en kveld med masse godt påfyll.

Anita Range

Hei Camillo,og hjertelig takk for fantastisk inspirerende kurs/foredrag! Det gjorde godt å være til stede, inspirert av din enorme entusiasme og lidenskap for det du holder på med. Jeg ble inspirert til å gå inn for å realisere drømmene mine, og erkjenner at jeg hele tiden må jobbe for å holde inspirasjonen oppe. Du er klart den mest inspirerende foredragsholder jeg har hørt. Fortsett slik!

Elisabeth Schweizer

Jeg sitter igjen med mye nyttig lærdom fra kurset. Det at du går såpass grunndig tilverks for å forklare og dokumentere hvordan tankene og energien vi sender ut fører til de resultatene vi har i livet, gjør kurset seriøst og anvendelig for både “alternative” mennesker, men også for mer såkalt rasjonelle folk. Kurset supplerer godt opp alle “positiv tenkning bøker” , og gir noen gode og anvendbare teknikker for videre bruk. Tusen takk for at du deler av din kunnskap.

Ellen Vibecke Lier

Jeg synes fremførelsen av tema var veldig bra, du var full av energi og brukte både deg selv og humor. Innholdet er veldig spennende, noe var helt nytt for meg og noen andre som jeg pratet med, blant annet kvantefysikk. Her har jeg mye å lære Camillo og alt er mulig ! Jeg er den som liker å se i bilder, gjerne tegne det på papiret, skrive på navn osv.
Et flott foredrag, Camillo, som jeg kan anbefale til andre. Noe jeg allerede har gjort på Facebook. Det har gitt meg mye å tanke på!!

Marie Andreassen

Hei Camillo.
Jeg var så usedvanlig heldig å ha gleden av å være i Fredrikstad 28.november og høre på deg si mye klokt under overskriften “Hva er grunnen til at noen lykkes og andre ikke”. Jeg ble så inspirert av å høre deg fortelle om det du har forsket deg frem til. Tenk at vitenskapen har kommet så langt, at den nå kan bidra med å fremlegge bevis for det så mange har visst og trodd på, mens skeptikere har villet ha; nettopp BEVIS!

Rett og slett fantastisk er det! Takk for alle gode ting som skjer – og takk til deg som følger ditt hjerte og formidler dette! Mange tusen hjertelige takk for den du er og det du gjør! Takk også til din kone Synnøve! Takk for at dere gjør det! Fortsett å tro på det dere gjør og vær brennende lys – inspirasjonskilder – livsviktige energikilder! Ønsker dere alt godt!

Nina Kvien

Hei Camillo!
Tusen takk for et inspirerende og informativt kurs. Du gav av deg selv og jeg skjønner at du brenner for dette temaet. Du var en herlig formidler av et budskap som jeg skjønner at du vil mange bør få oppleve, og jeg er veldig enig. Jeg har jo hørt om dette på spirituelle kurs men nå fikk jeg mer “kjøtt på bena” på hvordan det henger sammen. Åndelighet+vitenskap=Kropp+Sinn+Sjel!
Du har TRO og HJERTE ditt med i dette budskapet og det kjente jeg når du formidlet med engasjement og humor. Prossesen er allerede i gang inni meg og jeg har tro på at dette blir bra. Lykke til videre i din formidling!

 

Tina Henriksen

Jeg var på foredraget «Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke?» med Camillo Løken.
Mange har hørt om Loven om tiltrekning, The Secret, du høster det du sår, osv. Men ingen har gått i dybden på hvorfor og hvordan…
På dette foredraget tar Camillo deg med i dybden med kvantefysikk, på en inspirerende, morsom og forståelig måte. Her fikk i alle fall jeg noen aha-opplevelser.
Så kanskje du kan gi deg selv denne gaven og ta deg tid til å høre på Camillo når han er i overkommelig nærhet av der du bor. Jeg kan bare si at det er en verdifull gave å gi deg selv eller andre. 

 

Jorunn Herness

Hei, ønsker å takke for flotte timer på torsdag. Du forklarte så det virket enkelt.
Og det er det jo når du vet det. Tusen hjertelig takk. Jeg har vært hos noen og jeg har anbefalt kurset ditt. All lykke til. 

 

Gitte Westlund

Takk for et utrolig flott foredrag. 

Yvonne Gulliksen

TUSEN TAKK for et brennhett kurs! Jeg opplevde at jeg var med på noe STORT og du er en virkelig flammebærer og BROBYGGER inn i en ny opplysningstid på mikro og makroplan.

Trine Røyrvik

Tusen takk for et strålende kurs. Jeg har bare positiv tilbakemelding på kurset. Du Camillo er jo skapt for å holde foredrag, kunne ikke blitt bedre og du Synnøve har en varme og ro som stråler ut som vi alle nå er blitt omsvøpt av. Tusen takk!

Hanne Berg Cortesi

Kjære Camillo, jeg ønsker å takke for et helt utrolig flott seminar med deg og din vakre kone Synnøve (Bli Bevisst Din Livsoppgave). Det er et av de flotteste seminarer jeg har vært med på. Budskapet er jo eminent og i tillegg oppleve dere to flotte hjertelige mennesker som er i inspirasjon og glede er bare helt fantastisk. Å få oppleve to som helt klart har funnet sin livsoppgave er ganske unikt. Gleder meg til å følge dere videre – er så fylt av takk.

Trine

1000 takk for et fantastisk flott kurs i Tankens Kraft. Det ble for meg og helt sikkert for de andre kursdeltagerne fremført på en måte som ikke virket svevende eller mystisk. Man kan faktisk bruke Tankens Kraft til å nå sine mål ved å visualisere og drømme det man ønsker seg. Mange mennesker er skeptiske til endring, forandringer i livet sitt, derfor er det så fint at fremtredende fagpersoner fra vår tid presenterer denne læren og viser hvordan de anvender den med suksess. Camillo, som er kursleder i Tankens Kraft, formidlet denne tenkningen på en måte som engasjerte alle kursdeltagerne, jeg vi anbefale alle å delta på et slikt kurs, som ikke bare kan, men gjør en forskjell for alle mennesker på jorden i positiv retning. Hvordan dette kan skje lærer Camillo deg. Bruk Tankens Kraft til å nå dine mål. –

Bjørn Haavard Andersen

Kurset i Tankens Kraft fikk meg virkelig til å begynne å tenke, på MINE drømmer, hva jeg er i stand til selv, og det å forstå at jeg faktisk er herre over mitt liv fullt og helt var bare helt utrolig. Vi har alle hørt det før, at alt er mulig, men kurset ga meg virkelig en aha opplevelse, at jeg har fullstendig råderett over mitt liv, og det er bare meg selv kom kan stoppe meg, ikke tidligere erfaringer, verden rundt eller noe annet eller andre. Følelsen av å bli fri, full råderett og dypt fokus, gjorde noe med meg. Har anbefalt det til alle som har kryssa min vei, enten på nettet, på telefon eller via dialog. Jeg er veldig bevisst på hva jeg vil ha fokus på, hva som er viktig i MITT liv og hva og hvem jeg ikke trenger. Tusen millioner takk Camillo for et fantastisk kurs som har leda meg på riktig vei.

Kirsti Billing

Takk for et kjempefint og lærerikt foredrag om Tankens kraft. Må først og fremst si, av alle de foredragene jeg har vært på om Tankens kraft og hva vi kan gjøre med vårt sinn, var dette enestående. Man kunne virkelig se din lidenskap og at det var noe du virkelig brenner for. Du ga en veldig positiv energi til alle i salen og fikk oss alle til å virkelig tenke. Det du fortalte om Tankens kraft gav virkelig mening og fikk oss til å forstå hva egentlig Tankens kraft har og hva vi egentlig kan få vår sinn til å gjøre. Bare man har troen på det og virkelig vil det. Det er viktig å tro på seg selv og ikke gi opp. Tusen takk Camillo:) Det var en fantastisk kveld.

Cindy Halvorsen

Tusen takk Camillo for et fantastisk kurs. Livet og mulighetene føles allerede mye bedre:) Gleder meg til fortsettelsen!

Hilde Elvira Gulbrandsen

Dette var vel verdt sine 3 timer en lørdag i november.  Et fantastisk godt presentert kurs av et forholdsvis vanskelig stoff. Camillo; med sin entusiasme og sitt tydelige engasjement, gjør det hele så tidrende klart for oss som er til stede at det han presenterer faktisk er både innlysende og logisk. Det er ikke vanskelig å se at Camillo brenner for dette, og det smitter…! Jeg føler at han på en effektiv og enkel måte har gjort dette uforklarelige forklarerlig, slik at hvermansen med letthet kan følge med og forstå hva Tankens Kraft egentlig betyr og hvilken effekt denne kraften har på/i vårt liv. Dette var et matnyttig kurs med øvelser man umiddelbart kan ta i bruk for å oppnå en forandring i livet sitt. Tusen takk Camillo for at du er unik, og får oss til å forstå at vi også er unike…

Sonja Stene Armstrong

Takk for en meget inspirerende presentasjon! Det er meget spennende å tenke på at ved å jobbe målbevisst hver dag ved å bruke noen minutter med å finne roen, åpner man et verktøyskrin til både å reparere kroppen og sinnet, og til å bygge et solid rammeverk som holder stand selv om det stormer som verst!

John-Ivar Nielsen

Hei Camillo, Tusen hjertelig takk for en så absolutt opplysende og inspirerende aften med deg på lørdag. Det var akkurat det jeg trengte og jeg er glad for at jeg lyttet til min “ja” intuisjon og brukte lørdags aftenen til å høre og lære fra deg. Jeg er nå full av optimisme og pågangsmot.

Gro Badejo

Hjertelig takk for en inspirerende ettermiddag. Lurer på hvor mange ganger jeg må høre om mitt eget potensiale uten å gjøre noe med det. Har lest utallige bøker, vært på seminar med Anthony Robbins i London, sett “What the bleep do we know”, ” The secret ” m.m.uten å ta tak i tankene mine. Men nå : Skjønte for alvor at det å affirmere regelmessig, og på forhånd se for seg utfallet av manifestasjonene , er med på å endre vibrasjonene våre. Tusen takk for at du delte din viten og klokskap med oss. Det var verdifullt for oss som har glemt hvem vi er….!

Monica Schjelderup

Tusen takk for flott og inspirende kurs!!! Jeg fant nyttige måter å formidle hvordan en kan se på hverdagen! Tusen takk!!!

Hanne

FLERE TILBAKEMELDINGER

I flere år holdt Camillo også en rekke kurs sammen med Lilli Bendriss innen temaet Ånd & Vitenskap.  Kursdelen om Tankens Kraft er en sentral del av kurset og her noen av tilbakemeldingene Camillo har fått fra deltagere som har deltatt på dette kurset:

Jeg har hatt gleden av å arrangere et kurs med Camillo Løken og Lilli Bendriss ved mitt senter for Helse og Helhet på Gjøvik. Temaet var Ånd & Vitenskap. De to var et veldig bra team, som utfylte hverandre, og hadde et godt samspill. Jeg vil nå beskrive Camillo`s bidrag denne kvelden. Det var en kjempefin og lærerik kveld med mange inntrykk. Camillo er en meget inpirerende kursleder med mye kunnskap, som han formidler på en veldig engasjerende måte. Han er et fyrverkeri når han stter i gang! For en energi! For en entusiasme! Han holdt oss alle i sterk konsentrasjom hele kvelden. Og vi gikk hjem fulle av inntrykk og inspirasjon. Jeg takker for en meget vellykket aften, og håper de tar turen tilbake til Gjøvik.

Ann Caldecourt

Daglig Leder Senter for Helse og Helhet, Gjøvik

Takk for et veldig innholdsrikt og givende seminar. Jeg dro hjem søndagen fylt av gode følelser og masse god energi. Alt som ble presentert gav gjenklang i meg – mange nye betraktinger, og mange forsterkninger/bekreftelser av mine allerede etablerte “sannheter”. Jeg likte også formen på seminaret, miksen av temaer og ikke minst den energien dere la i formidlingen. Topp karakter på både innhold og presentasjon.

Bernt Warendorph

 Hjemme igjen etter ei FANTASTISK god helg i Oslo:):) Kurset var BEYOND WORDS BRA, meg og Helene har kost oss glugg og ledd oss lemster, og sist men ikke minst fått mye påfyll til veien videre:):) Herlig.

Laila Stausland

Jeg opplevde Camillo som veldig engasjert, inspirerende og han brukte humoren på en veldig fin måte for og nå frem med sitt budskap.

Wenche Milas

Daglig Leder Sola Helsefarm, Stavanger

Er utrolig glad for å ha deltatt på dette kurset. Både lærerikt og fantastisk på en gang:). Man forstår mer og mer at vi er alle EN, og vi må endre vår kollektive bevissthet for en bedre fremtid. TUSEN TAKK!

Helene Maria Haugan

Tusen takk for et fantastisk kurs. Det var vel noe av det mest gjennomførte jeg har vært med på. (Det der kan du :-)).

Snefrid Cappelen