GRATIS FILMER 

Under finner du en samling med gratis filmer/videoer fra Youtube og andre nettsteder med positive budskap. Disse filmene har gitt meg veldig mye og jeg ønsker derfor å dele de med andre. Dette er fantastiske filmer som trygt kan anbefales til alle som er opptatt av temaer som bevissthet og positiv tenkning.

Siden dette er filmer som ligger på Youtube og andre nettsteder kan det være at filmene etterhvert fjernes av den som lastet de opp. Søk da på tittelen etter filmen og du vil mest sannsynlig finne andre gratis versjoner av den aktuelle filmen.

The Connected Universe

HOME

Vi lever i en spesiell tid. Forskere forteller oss at vi har ti år på å endre måten vi lever på for å avverge uttømming av naturressurser og den katastrofale utviklingen av jordens klima.

Denne filmen oppfordrer alle til å ta del i arbeidet med å redde vår planet og sørge for en sikker fremtid for våre barn. Filmen HOME er laget for å spre budskapet om at vi må stå sammen i denne tiden.

Se hele filmen gratis her: http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU

Tusen takk til Kristine Torve som tipset meg om denne filmen.


Way of the Peaceful Warrior

Way of the Peaceful Warrior er en drama film med Scott Mechlowicz, Nick Nolte, og Amy Smart. Utgitt 2. juni 2006, og basert på romanen Way of the Peaceful Warrior av Dan Millman. Filmen handler om en urolig, men talentfull turner som møter en åndelig veileder spilt av Nick Nolte.

Under kan du se filmen og her er Youtube adressen: http://youtu.be/qDNobJ-wmPI

AUGUST RUSH 

Fantastisk film om kraften i musikken og kjærligheten. Denne filmen har rørt mange.

Musikk har lenge vært betraktet som et universelt språk med kraft til å bringe folk sammen, men kan den enkle handling av å spille musikk muligens forene et barn med en mor og far som bor i to forskjellige byer, og ikke engang vet om barnets eksistens?

Det er musikk i vinden og i himmelen. Kan du høre det? Og det er håp. Kan du føle det? Gutten som heter August Rush føler det. På mystisk vis trekker musikken ham, pengelens og alene, til New York City i et forsøk på en eller annen måte å finne foreldrene som han ble separert fra mange år tidligere. Og underveis kan han kanskje også finne det musikalske geniet som ligger skjult i ham.

Opplev magien i denne fantastiske filmen med kjente skuespillere som Freddie Highmore (spiller August), Keri Russell, Jonathan Rhys Meyers, Terrence Howard og Robin Williams.

«Jeg tror på musikken slik noen mennesker tror på eventyr,» sier August.

Du kan se filmen her.
MERK! Når du klikker på «play» kan et nytt vindu åpne seg med reklame. Bare steng dette «reklame-vinduet» og du kan se filmen: http://sockshare.net/watch/eLxRDodO-august-rush.html 

CROSSROADS: Labor Pains of a New Worldview 

En film som får deg til å se det større bildet av hvem vi egentlig er.

Crossroads er en dokumentar som utforsker dypet av den nåværende menneskelige tilstanden. Den ser på fremveksten av et verdensbilde som handler om å gjenskape vår verden fra innsiden og ut. Filmen vever sammen innsikter og funn fra biologien, psykologien, nettverksvitenskap, system-vitenskap, næringsliv, kultur og media. Filmen oppfordrer seerne til å gå «ut av boksen» og utfordre sine egne antagelser om hvem vi egentlig er, og hvorfor vi gjør det vi gjør. Dette er helt i tråd med innholdet i boken Skapelsens Paradoks.

INNER WORLDS, OUTER WORLDS

Denne filmen ble laget av den kanadiske filmskaperen, musikeren og meditasjonslæreren Daniel Schmidt. Filmen kan beskrives som en ekstern refleksjon av hans egne opplevelser innen meditasjon. Han fikk en innsikt om skapelsen som han innså var den samme innsikten mange åndelige tradisjoner rundt om i verden snakker om. Alle tradisjoner deler en felles mystisk underbygger. Han innså også at det er denne kjerne-opplevelsen som knytter oss til den mystiske kilden, men også til hverandre.

Du kan lese mer om filmen her: http://www.innerworldsmovie.com/

Du kan se traileren under og alle delene av filmen finner du på denne nettsiden: http://www.timewheel.net/Video-Inner-Worlds-Outer-Worlds

Trailer:

The Celestine Prophecy

Basert på James Redfield verdensomspennende bestselgende roman, The Celestine Prophecy. Dette er en åndelig eventyrfilm hvor man gjør oppdagelse av gamle skrifter i regnskogen i Peru. Profetien og de ni viktige innsiktene spår en verdensomspennende oppvåkning, som oppstår i alle religiøse tradisjoner og beveger menneskeheten mot en dypere opplevelse av åndelighet.

Her er Youtube adressen: https://www.youtube.com/watch?v=aQfoSKFqhjc

What The Bleep Do We Know?

Denne filmen ble først utgitt i kinoer i 2004 og ble en av de mest vellykkede dokumentarfilmer gjennom tidene. Nå er den distribuert i over 30 land og har grepet publikum med sin revolusjonerende filmatiske blanding av dramatisk film, dokumentar, animasjon og komedie. Filmen inneholder tankevekkende informasjon og berører temaer som KvanteFysikk, åndelighet, nevrologi og evolusjonær tenkning.

Her er YouTube adressen: https://www.youtube.com/watch?v=dr51w9892hI

og her er filmen i sin helhet:

 

THE SHIFT
– from ambition to meaning med Dr. Wayne Dyer

Jeg ble tipset om denne filmen fra Jorunn Abusland. Tusen takk.

Dette er en flott dokumentar / film fra Dr. Wayne Dyer. Dokumentaren viser et par familier og de ​​utfordringene de står overfor når de forsøker å se meningen i livet. Filmen viser hvor fanget vi kan bli av matrialismen og i det som er forventet av oss. Og dermed mister vi fokuser på det som virkelig betyr noe. Vi glemmer å lytte til essensen av det vi er. Vi lar egoet styre. Når vi slipper egoet begynner magien å virke.