Kropp - Sinn - Sjel

Din indre verden skaper din ytre virkelighet

Det du tenker mye på vedvarer

av | jan 7, 2020 | Energi, Frekvens og Vibrasjon, Kropp-Sinn-Sjel | 6 kommentarer

Har du hørt det engelske uttrykket: «What you resist will persist» ?

Direkte oversatt betyr det: Det du motstår vedvarer. 

Det handler om at det du tenker mye på vedvarer. Det du gir ditt fokus, din energi og oppmerksomhet til vil fortsette å komme inn i ditt liv. Det er som et bål. Det vil fortsette å brenne så lenge du legger på ved og annet brennbart materiale. 

Straks du stopper å «mate» bålet med mer brennbart materiale vil bålet begynne å dø ut. Til slutt slokner det helt. Det er ikke mer energi som blir tilført bålet og det slukner og dør.

 

Det kan virke som om det samme skjer med negative hendelser og opplevelser i våre liv. Dersom du for eksempel gir mye energi, fokus og oppmerksomhet til det negative sørger du egentlig for at det fortsetter «å brenne». Det vil vedvare. Du holder det «i livet».

La oss si at du har hatt en dårlig og negativ opplevelse i livet ditt som du ofte snakker om og referer til. Dersom du tenker negativ på hendelsen og hele tiden kommer tilbake til den vil du mate deg selv med negative tanker.

Du tillater deg selv å gjennomsyre dine tanker og følelser med det negative. Du gir energi til «bålet» – til det negative – fordi tanker og følelser er energi (spesifikke energi-enheter).

 

Det jeg har erfart i de 15 årene jeg har jobbet med dette temaet om energi, frekvens og vibrasjon (og som flere forskere også begynner å innse) er at det vi tenker mye på vil gjenspeiles i vår energi, frekvens og vibrasjon. Det vi tenker setter opp følelser og tenker vi tanken lenge nok vil den bli permanent og sende signalstoffer ut i blodbanen som går ut til cellene. Vi begynner deretter å føle det vi tenker. 

Dine tanker og følelser setter opp din vibrasjon som da har en viss frekvens. Spennende forskning viser at frekvensen du «sender på kommuniserer med» kvantefeltet – eller energifeltet rundt deg fordi alt er egentlig energi.

Respekterte, nytenkende forskere rundt omkring verden har produsert spennende bevis som viser at et energifelt gjennomsyrer universet og binder det sammen.

Og vi er alle en del av dette enorme dynamiske, spindelvevet av energiutveksling. Du kommuniserer derfor hele tiden med dette «energifeltet».

Om du ønsker å vite mer om dette sjekk ut boken Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke? eller meld deg på Gratis Videoserie HER.

Negative tanker gir en lav frekvens og siden vi får mer av det vi sender ut vil vi få mer av den samme type negative opplevelse inn i våre liv. Det ser tilfeldighet, men det er egentlig synkronisering

Forskning, fra blant annet Nassim Haramein, viser at Universet fungerer som en gigantisk tilbakemeldingssløyfe (en feedback-loop) og synkroniserer alt. Universet «mottar» informasjon fra hver og en av oss via energi-utveksling og siden det fungerer som et selv-organiserende system vil det synkronisere og «matche» de vibrasjonene som sendes ut. Kanalisert informasjon tyder på at det også er visse Universale Lover som ligger til grunn for dette.

Disse lovene har med din energi, frekvens og vibrasjon å gjøre akkurat som den berømte og geniale oppfinneren og ingeniøren Nikola Tesla sa:

«Hvis du vil vite hemmeligheten med Universet tenk i form av energi, frekvens og vibrasjon»

For å stoppe å gi «næring til bålet» må du stoppe å gi oppmerksomhet, fokus og energi til de tingene du ikke vil ha i livet ditt. Stopp motstanden.

Dette vil øke vibrasjonen din. Du vil da eskalerer til høyere nivåer, og du vil ikke tiltrekke deg de tingene du motstår lenger.

 

Du kan benytte ulike teknikker og verktøy for dette. 

Enhver teknikk som bidrar til å stoppe motstanden og skifte din vibrasjon vil gjøre nytten.

Et veldig kraftfullt verktøy er Takknemlighet. Keeping an attitude of gratitude. Ha en takknemlig innstilling for alt du har i livet ditt.

Når du setter pris på hva du har og hva du opplever i din virkelighet, skifter du vibrasjonene dine. Du gir slipp på motstanden i deg.

Når du velger å setter pris på noe i livet ditt leder du dine tanker inn i et positiv spor og da begrenser og etterhvert stopper du motstanden i deg. Dette vil øke din vibrasjon.

Meditasjon, mindfulness, Yoga/MediYoga og lignende teknikker som kan hjelpe deg å stilne sinnet ditt er også gode verktøy. De stopper motstanden og øker din vibrasjon.

Alle begrensende tankemønstre og motstand du kanskje «bærer med deg» fra fortiden vil stoppe når du stilner sinnet og også setter pris på det du allerede har i livet. Det vil stoppe å gi «næring til bålet». 

 

DELING:
Om du liker dette blogg-innlegget og ønsker å dele det med andre benytt delingsmulighetene under.

NESTE BLOGG-INNLEGG?
Ønsker du å få beskjed når neste blogg-innlegg publiseres? KLIKK HER eller på bildet under.