Det du tenker mye på vedvarer

av | jan 7, 2020 | Energi, Frekvens og Vibrasjon, Kropp-Sinn-Sjel | 6 kommentarer

Har du hørt det engelske uttrykket: “What you resist will persist” ?

Direkte oversatt betyr det: Det du motstår vedvarer. 

Det handler om at det du tenker mye på vedvarer. Det du gir ditt fokus, din energi og oppmerksomhet til vil fortsette å komme inn i ditt liv. Det er som et bål. Det vil fortsette å brenne så lenge du legger på ved og annet brennbart materiale. 

Straks du stopper å “mate” bålet med mer brennbart materiale vil bålet begynne å dø ut. Til slutt slokner det helt. Det er ikke mer energi som blir tilført bålet og det slukner og dør.

 

Det kan virke som om det samme skjer med negative hendelser og opplevelser i våre liv. Dersom du for eksempel gir mye energi, fokus og oppmerksomhet til det negative sørger du egentlig for at det fortsetter “å brenne”. Det vil vedvare. Du holder det “i livet”.

La oss si at du har hatt en dårlig og negativ opplevelse i livet ditt som du ofte snakker om og referer til. Dersom du tenker negativ på hendelsen og hele tiden kommer tilbake til den vil du mate deg selv med negative tanker.

Du tillater deg selv å gjennomsyre dine tanker og følelser med det negative. Du gir energi til “bålet” – til det negative – fordi tanker og følelser er energi (spesifikke energi-enheter).

 

Det jeg har erfart i de 15 årene jeg har jobbet med dette temaet om energi, frekvens og vibrasjon (og som flere forskere også begynner å innse) er at det vi tenker mye på vil gjenspeiles i vår energi, frekvens og vibrasjon. Det vi tenker setter opp følelser og tenker vi tanken lenge nok vil den bli permanent og sende signalstoffer ut i blodbanen som går ut til cellene. Vi begynner deretter å føle det vi tenker. 

Dine tanker og følelser setter opp din vibrasjon som da har en viss frekvens. Spennende forskning viser at frekvensen du “sender på kommuniserer med” kvantefeltet – eller energifeltet rundt deg fordi alt er egentlig energi.

Respekterte, nytenkende forskere rundt omkring verden har produsert spennende bevis som viser at et energifelt gjennomsyrer universet og binder det sammen.

Og vi er alle en del av dette enorme dynamiske, spindelvevet av energiutveksling. Du kommuniserer derfor hele tiden med dette “energifeltet”.

Om du ønsker å vite mer om dette sjekk ut boken Hva er grunnen til at noen lykkes…og andre ikke? eller meld deg på Gratis Videoserie HER.

Negative tanker gir en lav frekvens og siden vi får mer av det vi sender ut vil vi få mer av den samme type negative opplevelse inn i våre liv. Det ser tilfeldighet, men det er egentlig synkronisering

Forskning, fra blant annet Nassim Haramein, viser at Universet fungerer som en gigantisk tilbakemeldingssløyfe (en feedback-loop) og synkroniserer alt. Universet “mottar” informasjon fra hver og en av oss via energi-utveksling og siden det fungerer som et selv-organiserende system vil det synkronisere og “matche” de vibrasjonene som sendes ut. Kanalisert informasjon tyder på at det også er visse Universale Lover som ligger til grunn for dette.

Disse lovene har med din energi, frekvens og vibrasjon å gjøre akkurat som den berømte og geniale oppfinneren og ingeniøren Nikola Tesla sa:

“Hvis du vil vite hemmeligheten med Universet tenk i form av energi, frekvens og vibrasjon”

For å stoppe å gi “næring til bålet” må du stoppe å gi oppmerksomhet, fokus og energi til de tingene du ikke vil ha i livet ditt. Stopp motstanden.

Dette vil øke vibrasjonen din. Du vil da eskalerer til høyere nivåer, og du vil ikke tiltrekke deg de tingene du motstår lenger.

 

Du kan benytte ulike teknikker og verktøy for dette. 

Enhver teknikk som bidrar til å stoppe motstanden og skifte din vibrasjon vil gjøre nytten.

Et veldig kraftfullt verktøy er Takknemlighet. Keeping an attitude of gratitude. Ha en takknemlig innstilling for alt du har i livet ditt.

Når du setter pris på hva du har og hva du opplever i din virkelighet, skifter du vibrasjonene dine. Du gir slipp på motstanden i deg.

Når du velger å setter pris på noe i livet ditt leder du dine tanker inn i et positiv spor og da begrenser og etterhvert stopper du motstanden i deg. Dette vil øke din vibrasjon.

Meditasjon, mindfulness, Yoga/MediYoga og lignende teknikker som kan hjelpe deg å stilne sinnet ditt er også gode verktøy. De stopper motstanden og øker din vibrasjon.

Alle begrensende tankemønstre og motstand du kanskje “bærer med deg” fra fortiden vil stoppe når du stilner sinnet og også setter pris på det du allerede har i livet. Det vil stoppe å gi “næring til bålet”. 

 

DELING:
Om du liker dette blogg-innlegget og ønsker å dele det med andre benytt delingsmulighetene under.

KOMMENTAR:
Du kan også legge igjen en kommentar under om du ønsker. Vennligst unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen andres kommentarer eller med innlegget. Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

NESTE BLOGG-INNLEGG?
Ønsker du å få beskjed når neste blogg-innlegg publiseres? KLIKK HER eller på bildet under.

6 Kommentarer

 1. May Britt Dale

  Utrolig spennende lesning igjen fra deg, tusen takk 🙂
  Min spirituelle vekst satt virkelig fart, når jeg fokuserte mer innover i meg selv, og ble bevisst på hva jeg gav rom.
  Deler denne på min side ” spirituel life coach”og håper det er greit 🙂

  Svar
 2. Hege

  Innteressant,og har fulgt deg en stund. Jeg har faktisk kommet og har vært lenge i en engativ spiral og nå har jeg vanskeligheter med å nøste meg ut av dette.Prøver å tenke positift,men blir fort dratt mot det negative,det styrer meg nå.

  Svar
  • Camillo Løken

   Hei Hege og tatt for at du deler.

   Som jeg skrev i en annen kommentar på et annet blogg-innlegg så har nok mange opplevd det.

   Den fysiske verden med alt av sosial medier, nyheter og TV fanger vår oppmerksomhet og
   da kan det være fort gjort å bli “dratt inn” inn. Dessverre så er jo også mye av nyhetene som vi bombarderes med av den negative sorten.

   Det krever derfor sitt for å holde på det positive. Det jeg har erfart at det er mye enklere om man er sammen med mennesker som er positive og åpne.

   Er man ofte meg negative mennesker smitter det ofte over på en selv.

   Jeg har også erfart at det faktisk hjelper å se sin favoritt komedie-film. Når vi lever bryter vi ut av
   den negative loopen.

   Dr. Joe Dispenza sier at vi må tenke større enn vi føler siden tanker setter opp følelser:

   Tenke > Føler

   Når vi ser en morsom komi-film tenker vi på det som skjer – vi tenker “større enn” – mer positivt enn det vi føler.

   En annen ting jeg gjør er å lese gode sitat. Det finnes så mange dype, fine sitat som rører noe
   i oss. Det har hjulpet meg mang en gang.

   I tillegg ser jeg at en negativ spiral også kan henge sammen med det man spiser. Det er visse matvarer
   jeg styrer unna fordi jeg har erfart at de endrer min tanker til mer av den negative sorten.

   Sikkert fordi min kropp ikke skal ha slik type mat. Når jeg er bevisst på hva jeg spiser og styrer
   unna det som for meg er “dårlige matvarer” er det lettere å tenke positivt.

   En siste råd er å gå tur alene i skog og mark. Uten mobil. Ingen forstyrrelser. Kun du og naturen.
   Rolige, fine turer hvor du bare trekker inn naturen rene luft. Det er utrolig rensende og hjelper hver gang.

   Svar
 3. Ruth

  Godt skrevet Camillo, takknemlighet er veien til lykke og det gir en indre fred. Det gir og glede og styrke i hverdagen. ❤️ Og når en har indre fred og glede, er man istand til og se og være medmenneske. Dvs. En blir i besittelse av en sterk kjærlighet for andre og kan være til hjelp og støtte for sine medmennesker. Det er sannheter som eksisterer nå, har eksistert siden begynnelsen av tid og vil alltid eksistere.❤️

  Svar

Trackback/Tilbaketråkk

 1. Korona-krisen og media: Stå vakt ved porten til ditt sinn. | Camillo Løken - […] Jeg skrev et annet blogg-innlegg om dette for en stund siden som kan leses her:https://camilloloken.no/det-du-tenker-mye-pa-vedvarer […]

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *