Kropp - Sinn - Sjel

Din indre verden skaper din ytre virkelighet

WHO ga instruks om å feilrapportere koronadødsfall

av | jan 16, 2022 | Korona | 0 kommentarer

Da myndighetene og pressen begynte å formidle informasjon om et livsfarlig virus i mars 2020 ble en hel verden skremt.

Verdenshelseorganisajson (WHO) gikk i samme måned ut med en konklusjon om at COV-SARS2 oppsto som følge av smitte fra et dyr (sannsynligvis flaggermus) til et menneske på et våtmarked i Wuhan. 

Støttet av sensur, ble denne teorien etablert som en absolutt sannhet verden over godt hjulpet av pressen som «spyttet ut» den ene fryktbaserte overskriften etter den andre.

  • Livsfarlig virus
  • Mange dør
  • Global krise

Jeg tenkte i mitts stille sinn at dette er ikke tilfeldig. Jeg kjøpte ikke «flaggermus» historien.

Den franske filosofen Voltaire sa:
«Ord som flaks og tilfeldigheter ble skapt av oss mennesker for å forklare kjente effekter av ukjente årsaker».

Jeg tror ikke på tilfeldigheter og det har jeg ikke gjort siden jeg startet på min spirituelle reise for 16 år siden.

I 40 år var jeg ateist og en skeptiker om alt det spirituelle/åndelige, men for 16 år siden endret jeg mitt livssyn.

I løpet av disse 16 årene har jeg fått mulighet til å «zoome ut» fordi jeg åpnet mitt sinn for at det finnes mer enn det fysiske – mer enn det konkrete – mer enn bare kropp og materie.

Jeg kom over de metafysiske/åndelige/spiritelle lovene som sier at livet er som et «energi-spill» med regler eller lover. En av dem er årsak og virkning. Om du ønsker å vite mer om disse lovene finner du er gratis mini-kurs her:
https://www.camilloloken.pro/universetslover-infoside

Historien om virusets opprinnelse fikk jeg ikke noe god følelse på.

Jeg følte at det var noe som skurret og «skurrefølelsen» ble sterkere jo mer pressen og media kjørte på med sin frykt -propaganda.

 

Det begynte å gå rykter om en annen teori – at dette var et menneskeskapt virus.

Det ble fort avfeid som konspirasjonsteori. 

I ettertid ser man at «konspirasjonsteorien» om et menneskeskapt virus ikke var så på jordet allikevel.

En studie av studie av Steven Quay og Richard Muller, i juni 2021 viste at sekvensen av aminosyrene i virusets genom var undersøkt. De fant at i «kategorien av koronavirus som inkluderer CoV-2, har CGG-CGG-kombinasjonen aldri blitt funnet naturlig». Og konkluderte at «funnet av den doble CGG-sekvensen er sterkt bevis på genspleis». 

Med andre ord, «de vitenskapelige tegnene peker mot at viruset ble utviklet i et laboratorium».

Kilde: https://steigan.no/2022/01/fire-konspirasjonsteorier-som-ble-virkelighet-i-2021/

 

I ettertid er det ikke bare virusets opprinnelse som har fått en ny «historie».

Mer og mer informasjon viser at dette ikke er en pandemi, men heller en sterk influensa.

Ja, noen mennesker blir veldig syke av Covid19 og noen dør, men det har mennesker gjort i alle influensa sesonger. Det er intent nytt under solen.

Nesten alle studier på smitte-dødelighet-forholdet (IFR) av Covid har gitt resultater som ligger på mellom 0,04% og 0,5%. Det betyr at Covids overlevelse er minst 99,5%.

Etter snart 2 år med koronasituasjonen har vi nå dokumentasjon, tall, erfaring samt ekspertuttalelser fra eksperter som virkelig kan kalle seg ekspert: virologer, immunologer, mikrobiologer, speisialister i infeksjonssykdommer, tidligere toppleder i Pfizer og tidligere ansatt i WHO med mer) som viser et helt annet bilde av koronasituasjonen enn det myndigheter og presse verden over har prøvd å indoktrinere sine borgere med. 

 

LØGNENE BLIR AVSLØRT

Jeg er ikke overrasket at det flere og flere løgner som nå blir avslørt som blant annet oppblåste dødstall av Covid19.

Allerede 11.april, 2020 skrev jeg følgende blogg-innlegg: Er korona-dødstallene «blåst opp»?
https://camilloloken.no/er-korona-dodstallene-blast-opp/

Det ble delt på Facebook av mennesker i mitt nettverk og det gikk ikke lang tid før innlegget ble slaktet av noen og lovpriset av andre.

En venn av meg delte innlegget på sin vegg og i hans Facebook «vennegjeng» var det en journalist som gikk helt av hektene. 

Han mente min artikkel var feil og han la ingenting i mellom for å uttale seg om det. Han ga meg det glatte lag.

Noen støttet ham, mens andre støtte meg og mitt innlegg. Han etterlyste svar fra min venn som hadde delt mitt innlegg ettersom han påstod at jeg feilinformert folk, men da min venn valgte å ikke svare ble han tydelig meget frustrert.

Som en slags hevn valgte han å gjemme seg bak sitt journalist yrke. Han valgte å skrive en egen negativ artikkel om meg i nettavisen der han jobbet. 

Han hevdet at jeg (og andre i det han kaller alternativ-bransjen) benytte koronasituasjonen til å tjene penger ved å villede folk. 

Ingenting kunne vært lenger unna sannheten ettersom jeg gir bort veldig mye gratis i det arbeidet jeg gjør. Han hang meg ut med navn og det hele.

Det var et såpass grovt overtramp at jeg kunne ha saksøkt ham (og nettavisen han jobbet for), men det ville bare dra meg inn i en katabol, negativ «konflikt-energi» som ville ha vedvart over tid.

Han misbrukte sin stilling som journalist og benyttet avisen der han jobbet som plattform for å hevne seg.

Det sier alt om denne personen og hvor lite egnet han er til å være journalist. Han lot sin personlig oppfatning og sine følelser ta over hånd. Det var ikke snev av å være objektiv.

I ettertid ser man at denne journalisten tok skammelig feil med hensyn til covid dødstallene .

Hvor mange andre journalister i mediaverden har også tatt feil av korona-situasjonen?

Jeg tror at det er veldig mange ettersom mainstream media kun har formidlet den samme skrekkhistorien om en global krise hele tiden ved hjelp av den ene fryktbaserte overskriften etter den andre i snart 2 år.

 

 

 

BEKREFTELSE PÅ OPPBLÅSTE DØDSTALL

13.januar, 2021 fulgte jeg opp med dette blogginnlegget om oppblåste dødstall:

Bekrefter at korona-dødstall er blåst opp
https://camilloloken.no/bekrefter-at-korona-dodstall-er-blast-opp/

Nesten nøyaktig et år senere sier presidenten i Sveits, Ignazio Cassis, dette:

«WHO har gitt oss beskjed om å telle alle som dør MED covid som koronadødsfall».

Kilde: https://steigan.no/2022/01/presidenten-i-sveits-who-har-gitt-oss-beskjed-om-a-telle-alle-som-dor-med-covid-som-koronadodsfall/

Ja, det var også mitt poeng i mine blogginnlegg. Mange dør MED covid, ikke AV covid.

Mange som dør har underliggende sykdommer og skulle derfor aldri vært oppført som «død AV Covid».

I mitt blogginnlegg fra 13.januar, 2021 henviste jeg til hvordan lege og tidligere senator i Minnesota State for senat distrikt 47, Scott Jensen, i samarbeid med medlem av representantenes hus i Minnesota Mary Franson hadde undersøkt 2800 dødssertifikat hvor Covid19 var oppført som dødsårsak for 2000 av dem.

De utgjør 71% av alle dødsfall registrert i Minnesota i den perioden de sjekket for.

Som jeg skrev:

«Dødssertifikatene skal også liste opp andre underliggende sykdommer som den avdøde hadde. På veldig mange av disse 2000 Covid 19-tilfellene var det listet opp årsaker som burde ha vært klassifisert som den egentlige dødsårsaken.

Med andre ord, mange av tilfellene skulle vært oppført som dødsfall MED Covid 19 – ikke AV Covid 19. I videoen sier Mary Franson at de oppdaget mange dødssertifikat som hadde slag, drukning i ferskvann, organsvikt og andre årsaker som underliggende årsaker.

Hvordan er det da mulig å klassifisere for eksempel en som dør av drukning i ferskvann som en Covid 19 død?

Eller en som dør av slag?

I min verden henger ikke dette på greip. Det skurrer veldig.

https://camilloloken.no/bekrefter-at-korona-dodstall-er-blast-opp/

 

WHO ga instruks om feilrapportering av dødsfall

Ja, og det stemmer at det skurret ettersom presidenten til Sveits nylig bekreftet at Verdens Helseorganisasjon ga instruks til alle lands regjeringer om at de skulle telle alle som dør MED covid som koronadødsfall.

Ergo er covid-dødstallene som alle lands myndigheter og media opererer med altfor høye.

Fredag 7.januar, 2022 deltok president Cassis i en direktesending på den sveitsiske TV-kanalen Arena der han bekreftet at hver avdøde med positiv koronatest regnes som et Covid 19-dødsfall og at dette er noe WHO har gitt beskjed om.

«Om tallene så blir riktige eller gale er ikke så viktig, bare at man teller på samme måte over hele verden», sa han.

Hva slags logikk er det?

Dette er jo sjokkerende nyheter som tyder på at dette langt fra er en pandemi.

Som Steigan.no skrev i sin artikkel 16.januar, 2022:

Denne «pandemien» har lært oss sannheten i Mark Twains ord om at det er tre slags løgn: «Løgn, fordømt løgn – og statistikk».

Kilde: https://steigan.no/2022/01/presidenten-i-sveits-who-har-gitt-oss-beskjed-om-a-telle-alle-som-dor-med-covid-som-koronadodsfall/

Husk at WHO endret definisjonen av hva en pandemi er i 2009 – kun få år etter at Bill Gates ble aktiv sponsor av WHO.

Gates spytter inn enorme pengebeløp i WHO hvert eneste år. Han er deres desidert største private sponsor og deres nest største sponsor totalt. Det er bare USA som gir mer.

Som kjent har Gates ingen helsebakgrunn, han er heller ikke folkevalgt. Allikevel har han klart å framstå som ekspert på pandemi og virus i svært mange store medier det siste året. Ikke overraskende sponser han flere av disse.

Bill Gates er også venn av det norske kongehuset og Erna Solberg, som han blant annet ringte høsten 2020, da han ønsket mer penger til vaksiner.

Kilde: https://www.nettavisen.no/nyheter/solberg-i-telefonmote-med-bill-gates-bekymret-over-pengemangel-til-vaksiner/s/12-95-3424059025

Det ingen snakker om er hvordan Gates har blitt enormt mye rikere ETTER at han begynte å sponse WHO og engasjerte seg i vaksineprosjekter.

Han har klart å skaffe seg prefikset filantrop i pressen og hans formue har økt fra 63 milliarder dollar i år 2000 til svimlende 144 milliarder i formue i mai 2021 i følge Forbes.  Å opprette stiftelser gir for øvrig også skattefordeler i USA.

 

Er WHO «det råtne eplet» ?

Vårt demokratiske systemet er basert på at vi velger de som skal styre vårt land og at vi har tillitt til at de gjør det beste for landet og sine borgere.

Det samme gjelder de som styrer de internasjonale organisasjonene som for eksempel WHO – Verdens helseorganisasjon.

Det er rimelig sjokkerende at WHO har bedt verdens jgeringer huske med måten de rapportere Covid dødball på.

Det er derfor nærliggende å stille spørsmålet: Er WHO «det råtne eplet» i denne «pandemi-kampanjen»?

Ettersom mange har hatt tillit til WHO gjennom mange år blir det nok veldig drøyt for mange å tro at det kan være sant.

På den annen siden så avsløres det nå at WHO bevisst har villedet verden med sine instrukser om å feilrapportere Covid19 dødsfall.

I så måte har de bidratt til å skape denne «pandemien». I ettertid ser vi at realiteten er mer en sterk influensa, enn en pandemi.

11. januar 2022 opptrådte direktøren for Centers for Disease Control (CDC) i USA, Rochelle Walensky, på Fox News og sa at inntil 40% var innlagt for andre sjukdommer.

Hun innrømte også at over 75% av de «covid-døde» hadde minst fire andre alvorlige sjukdommer.

Det begynner vel å bli nokså opplagt at den «koronastatistikken» som vi er fôret med i to år er feil og er renspikka  løgn.

Kilde: https://steigan.no/2022/01/presidenten-i-sveits-who-har-gitt-oss-beskjed-om-a-telle-alle-som-dor-med-covid-som-koronadodsfall/

Verden hadde ikke behov for en lockdown. Konkurser, permitteringer,  økt depresjon, økt alkoholforbruk, økt vold i hjem, økt selvmord osv. kunne ha vært unngått.

Hva er da grunnen til at WHO ba regjeringer verden over om å jukse med dødstallene?

Det kan se ut som en bevisst strategi og det er nærliggende å tenke at det finnes krefter i WHO som har tette bånd til sponsorene og «bakmennene» i WHO.

De har nok hatt en aldri så liten (eller ganske stor) finger med i spillet.

FØLG PENGENE – DE RIKE BLIR RIKERE
Mye har endret seg i WHO etter at Bill Gates kom på banen i 2006. Og det ryktes om at han er maktelitens lille  «marionett» og frontfigur som gjør som de sier.

Makteliten er de rikeste av de rikeste som har tjent seg søkkrike på denne «pandemien» akkurat som Bill Gates har gjort. De trekker i trådene og verner om sin rikdom.

I virkeligheten har lockdownpolitikken og den enorme økninga av kreditten bare ført til at titalls tusen milliarder dollar er blitt sluset fra statskassene og pensjonsfondene over i finansinstitusjonene der de blant annet brukes til å pumpe opp selskapenes børsverdi, slik at de rikes formuer øker.

I følge Forbes har de superrike samlet sett blitt 35% rikere under koronakrisa. Samtidig blir det flere fattige. Verdensbanken har regnet ut at lockdownpolitikken har økt antallet ekstremt fattige i verden med 150 millioner.

Dette er klassekamp på høyt nivå, og det er snart bare godtroende folk som ikke begriper dette, og fortsatt tror på fraser om «dugnaden» og «ta en for laget» og annen lett gjennomskuelig propaganda.

——–
Les også om den hvordan denne «krisen» har vært planlagt:
I 2019 la BlackRock fram planen for den kommende krisa: – En finansiell operasjon uten sidestykke 
——-

Er påstanden om at WHO er et råtten eple kun en konspirasjonsteori?

Ja, «hylekoret» vil sikkert si at dette bare er tomt snakk og renspikka konspirasjonsteori. Same old story.

Men tallene er klare og uttalelsene fra den sveitske presidenten om WHOs «instruks» er veldig avslørende.

I tillegg blir det ytterligere bekreftet av Dr. Astrid Stuckelberger, tidligere ansatt i WHO, som sier dette:

Dette er en pandemi av løgner.

Hun varslet om det som skjer i kulissene innen WHO og global helse. Alle medlemsland er forpliktet til å følge WHO etter avtaler undertegnet i 2016, sier hun.

  • Det er ingen pandemi
  • Det er korrupsjon og juks med forskning
  • Det er rekordmange dødsfall av vaksinene
  • WHO er ikke lenger en demokratisk organisasjon. Den opererer som et foretak med medlemsland som datterselskap

Det skjedde en forandring i 2016, forklarer hun.

Organisasjoner som er NGO, – non govermental organization – slik som GAVI – Global Alliance for Vaccine Immunization – ledet av Bill Gates – kom til WHO i 2006 med et fond. 

Siden da utviklet WHO seg til en ny type internasjonal organisasjon. GAVI (og da Gates) fikk mer og mer innflytelse, og total immunitet, mer enn diplomatene i FN. GAVI kan gjøre akkurat som de vil, politiet kan ikke gjøre noe.

Kilde: https://hemali.no/siste/professor-astrid-stuckelberger-en-pandemi-av-logner/

Man trenger kun et råtten eple i en kurv med friske epler før alle til slutt blir råtne.

Det er på tide at pressen begynner å skrive om det som faktisk skjer og ikke bare er «løpegutter» for makteliten.

Men det er vel for mye for langt når samme maktelite så og si eier alt av mediehus verden over.

Løsningen er derfor at folket våkner og ser det som faktisk pågår. 

Vi er på vei mot et verdenssamfunn av kontroll i alle mulig former og varianter. Aldri før har det vært en slik koordinert «kampanje» for å kontrollere menneskeheten.

De som er noe bevandret i den spirituelle verden vet at det som skjer nå er en kamp mellom «lys og mørke».

Det er en stor «frykt test» om pågår. Lar man seg skremme av media og myndighetens fryktpropaganda eller har man evne til å zoome ut og se det som virkelig pågår.

Ved å våkne og gi slipp på frykten vil lyset i flere mennesker stråle og da har ikke mørket en eneste sjanse.

 

 

DELING:
Om du liker dette blogg-innlegget og ønsker å dele det med andre benytt delingsmulighetene under.

NESTE BLOGG-INNLEGG?
Ønsker du å få beskjed når neste blogg-innlegg publiseres? KLIKK HER eller på bildet under.