Er korona-dødstallene «blåst opp»?

av | apr 11, 2020 | Korona | 25 kommentarer

30.mars, 2020 sa AP-leder Jonas G. Støre at:
«En hel verden holder pusten. Fra dag til dag og fra land til land så følger vi dødstall som stiger og smitten som sprer seg.»

Nyhetene hamrer løs omtrent hvert eneste minutt om hvor mange som dør av korona-viruset i Norge og verden for øvrig. Det er egne nettsider som viser dødstall per land.

I Norge har vi også nå statistikk på hvor mange smittede det er per by. Om du vil kan du grave deg ned i alle mulige statistikker om dette viruset og hva det har forårsaket.

Vi ser at det akkumulerte tallet stiger for hver dag. Det blir hauset opp som store, negative, sensasjonelle nyheter. Det skaper frykt.

Det er derfor fort gjort å bli «dratt inn» i denne frykten.

Jeg er en tilhenger av å prøve å «zoome ut» når ting blir for negativt – prøve å sette ting i perspektiv.

Nylig ble det publisert en video med Dr. Annie Bukacek som nettopp setter dødsfallene av korona-viruset i perspektiv.

Dr. Annie Bukacek har i mer enn 30 år fylt ut dødssertifikat hvor hun må oppgi dødsårsaken til den som døde. Hun forteller at det ofte er stor usikkerhet blant de som fyller ut dødsårsaken om hva den døde egentlig døde av nettopp fordi vedkommende kan ha hatt mange ulike sykdommer og at alle eller en kombinasjon kan ha utløst dødsårsaken.

Hun sier at tallene som blir tilskrevet korona-viruset antageligvis er mye lavere enn det statistikken viser:  

«Du kan se hvordan statistikken er laget slik at den vil se skremmende ut når det er så enkelt å legge inn falske tall til den offisielle databasen.» – Dr. Annie Bukacek

Se hele videoen her:

 

Statistics don´t speak for themselves. The speak for those that compiled them.

– David Icke, Forfatter og foredragsholder

 

Flere eksperter, som blant professor i biologi Bruce Lipton, hevder at dette viruset ikke er så mye hissigere og farligere enn andre influensa-virus vi har opplevd før og at det derfor ikke burde ha medført at en hel verden stenger. 

Media «fråtser» og kjører nye frykt-baserte, tabloid-overskrifter hver dag. 

Når det blir så mye frykt-basert informasjon er det noe som skurrer for meg.

Frykt og kjærlighet er egentlig de to eneste følelsene som finnes. Alle andre følelser springer utifra enten frykt eller kjærlighet. De er på samme skala, men i motsatt ende av hverandre. 

Dette er den universale Loven om Polaritet som jeg snakker mye om i mitt 12 Universale Lover kurs. 

En annen universal loven – Loven om Transformasjon – tilsier at når noe er negativ kan vi velge å fordype oss i det eller velge å se etter det positive – på den andre enden av skalaen.

Når det finnes noe negativt må det også finnes det motsatte – det positive. 

 

 

Spørsmålet er nå om all denne frykt-baserte informasjonen som spres egentlig er nødvendig. 

Finnes det da en agenda for å spre denne frykten? Er det noen som vinner på at en hel verden er i frykt?

Slike spørsmål blir fort assosiert med at man er en tilhenger av konspirasjonsteorier, men trenger ikke å være det.

Faktum er at verden er «stengt» på grunn av frykten for korona-viruset.

Faktum er at det er stor usikkerhet om hvor mange liv Covid-19 viruset egentlig har drept slik Dr. Annie Bukacek snakker om i videoen.

Faktum er også at de aller fleste som dør er nærmere 80 år og har ofte flere underliggende sykdommer og dermed et redusert immunforsvar.

Faktum er også at de aller fleste som blir smittet ikke har noe å frykte. Det er som med andre influensa-virus. Det går over.

 

Det er som Sveriges tidligere statsepidemiolog og WHO-rådgiver Johan Giesecke sa til Dagbladet: 

“Ved en vanlige influensaepidemi dør 500-2000 personer. Det er vi vant til. Det er det ingen som tenker på.”

Kilde: https://www.dagbladet.no/nyheter/sverige-gjor-riktig-alle-andre-gjor-feil/72296080

Faktum er at det dør mennesker hele tiden og at dødstallet som tilskrives Covid-19 viruset egentlig er svimlende små i sammenligning med antall totale dødsfall av andre årsaker.

Hvis man ser på dødstallene, som det snakkes om hver eneste dag, fra et litt annet perspektiv, kan det virke som om det media driver med er på grensen til hysteri.

Misforstå meg rett – det er trist at folk dør av viruset, at man lider og at etterlatte har mistet sine kjære. Det gjør vondt. 

Jeg mistet min far for to år siden. Han døde hjemme og dødsårsaken ble tilskrevet en kombinasjon av nyresvikt og hjertesvikt. 

Jeg føler derfor med de som mister eldre kjære i disse korona-tider, men man kan ikke med sikkerhet vite om de døde av viruset slik Dr. Annie Bukacek snakker om.

Om min far hadde levd i dag ville han vært i risikogruppen. Dersom han hadde blitt smittet av korona-viruset og dermed dødd ville det vært stor sannsynlighet for at hans dødsårsak hadde blitt tilskrevet korona-viruset.

Hans død hadde dermed blitt en del av dødstall-statistikken vi ser i media hver dag. 

Men ingen ville med sikkerhet ha visst om han egentlig døde av korona-viruset, av hjertesvikt, av nyresvikt eller en kombinasjon av alle tre.

Dr. Annie Bukacek stiller er meget sentralt spørsmål: 

Dør folk MED koronaviruset eller AV koronaviruset? 

Det er en stor forskjell. Siden mange dødsfall blir tilskrev «AV koronavirus-kategorien» stenger verden og media går banans.

Som Dr. Bukacek sier, dødstallene er med stor sannsynlighet unødvendig «blåst opp» noe som skaper frykt.

 

Jeg synes det også er viktig å se på det som skjer nå med litt «logiske øyne» slik Dr. Annie Bukacek gjør. 

Dødstallene vi snakker om i de ulike landene (selv Spania og Italia) er veldig små i forhold til antall døde som skjer hver eneste dag av andre årsaker. 

Hvis vi f.eks. ser på antall døde i 2017, som det foreligger statistikk på, ser vi at antallet var 56 millioner mennesker. 

Kilde: https://ourworldindata.org/causes-of-death

De tre største dødsårsakene var hjerte-kar, kreft og luftveissykdommer.

I snitt døde det altså ca. 4,7 millioner i måneden i 2017 av ulike årsaker (56/12). 

I skrivende stund (siden starten i november – ca. 5 måneder siden) har antall døde som tilskrives korona-viruset nådd nesten 104,000.

Hvis vi antar at antall døde av ulike årsaker ligger på omtrent det samme nivået nå som i 2017 snakker vi ca. 23,5 millioner dødsfall (4,7 mill x 5 måneder). 

Sammenligner vi korona-dødsfall med andre-årsaker-dødsfall er tallene 104,000 mot 23,5 millioner.

Det utgjør kun 0,44 % (104000/23500000)

Hvorfor går verden bananas over dette? 

Dødstallene er jo svimlende små sammenlignet med antall dødsfall som skjer hele tiden – år ut og år inn – hvor det er fleste gamle mennesker som dør – akkurat som med korona-viruset. 

Svaret er nok at man er redd for at viruset sprer seg raskt og kan gi langt flere dødsfall på sikt. 

Myndighetene sier at et virus-utbrudd kan ha potensiale til å drepe mange flere hvis de får lov til å spre seg ukontrollert.

Det skjedde med spanske-influensaen som varte fra 1918 til 1920. Det smittet 500 millioner mennesker verden over og det er estimert at et sted mellom 17 til 50 millioner mennesker døde.

Er korona-viruset i samme kategori? 

 

Professor Dr. Anne Rasmussen, en historiker ved EHESS University i Paris, som har spesialisert seg på helse-kriser sier:

Spanske influensaen og koronaviruset er ikke sammenlignbare. Ting er helt annerledes. Vi har lært mye av hver epidemi verden har erfart. Vi er langt bedre forberedt på å bekjempe denne nye pandemien. Ting gjøres i en annen skala, med mye mer forskning og en mye mer effektiv tilnærming til å håndtere sykdommer. Det er stor grunn til håp, sier hun.

Kilde: https://www.yourdailyjournal.com/uncategorized/93244/bolton-we-are-in-this-together

Ja, det er viktig med tiltak som begrenser smitten, men se på fakta. 

Etter 5 måneder har viruset spredd seg med stor «fart» over hele verden, men samtidig er dødsfallene veldig lave tatt i betraktning hvor mange som «normalt» dør av andre årsaker. 

Ja, dødsfallene ville sikkert ha vært en del høyere dersom helsemyndighetene verden over ikke hadde foretatt seg noe som helst, men det er fortsatt veldig langt igjen til 23,5 millioner. 

Selv om antall dødsfall som hadde blitt tilskrevet korona-viruset nå hadde vært 10 ganger så mange,  altså 1,040000 – ville det ikke engang være i nærheten av antall dødsfall av naturlige årsaker. Da snakker vi om 1,04 millioner mot 23,5 millioner som kun utgjør 4,4 %.

For meg virker det som om noe skurrer her. 

Dette viruset – som ikke dreper mange i det hele tatt – har altså fått mange land i verden til å «stenge». Økonomien går rett i dass og ALLE blir berørt.

Er dette viruset virkelig så alvorlig at man er villig til å ødelegge hele vårt økonomiske system?

Er det noen som tjener på at dette skjer?

Konspirasjonsteorier? Kanskje? Kanskje ikke?

 

Det er godt mulig forfatter, foredragsholder og tidligere BBS sportsreporter David Icke har et poeng når han sier at det er krefter bak dette som vil at det skal skje. 

Han har varslet om dette i mer enn 30 år. De aller fleste har bare ledd av ham og kalt ham en tulling, men har han et poeng?

Er det en agenda med i bildet? 

I krise-situasjoner er det alltid noen som tjener på det. 

Hvem tjener på at økonomien går i dass? 

Svaret, sier Icke, er de som ønsker å erstatte dagens økonomiske system med sitt eget. Mennesker med makt som vil ha mer makt.

Icke snakker om at det foreligger en planlagt tre-trinns prossess for at dette skal gå «deres vei»

1. Skap et problem
2. Sørg for at det blir en sterk reaksjon (helst globalt) 
3. Presenter deretter løsningen på problemet

Om dagens «stenging av ulike land» forsetter en stund til vil verdensøkonomien knekke. 

David Icke mener at de som tjener på dette er de som ønsker å presentere en ny økonomisk løsningen. 

En løsning hvor kun de store, gigantiske selskapene vil regjere. En økonomi hvor små og mellomstore bedrifter over hele verden ikke lenger har livets rett. De dør ut slik at det blir total global dominans av noen få.

Mye vil ha mer og Icke mener at det er de som allerede er de rikeste i verden – de 1% rikeste – som står bak dette virus-utbruddet nettopp for å skape et problem som gir en global reaksjon slik vi ser nå.

Igjen – er dette kun gale konspirasjonsteorier? Eller har Icke et poeng?

Jeg har fulgt med på David Ickes arbeid som en formidler av denne informasjonen i mange år. Det er ikke noe nytt i min verden.

Jeg velger å tro at jeg har et åpent sinn som egentlig handler om viljen til å lytte til andre menneskers synspunkter, perspektiv og meninger om noe. 

Mange som ikke har fulgt David Icke, eller som ikke vet hvem han er, vil si at dette selvfølgelige er gale konspirasjonsteorier. De vil si at det er ikke slik verden fungerer. 

Man vil hevde at ingen vil skape et virus for å drepe mennesker som fører til panikk slik at land verden over «stenger» som igjen fører til en total økonomisk kollaps.

På den annen side, har jeg selv sett, på nært hold, hvor lett mennesker blir forført av sitt ego. Jeg har sett hvordan det jeg opplevde som gode, hyggelig mennesker brått endret karakter fordi de ble nyrike.

De fikk mange penger på kort tid som førte til at de fikk mer “innflytelse”, og ble sett opp til av andre. Med andre ord – deres ego ble forsterket. Rikdommen og innflytelsen «boostet» deres ego og dermed ville de bare ha mer.

Det er som en rus. Man mister bakke-kontakt. Man «føler seg viktig og stor» fordi man har fått en del penger mellom hendene. Det er som om man blir forført av egoets rus. 

Jeg tror det er slik for mange av de aller rikeste også. De vil bare ha mer makt, mer innflytelse, mer «ego-boost». 

 

Min far pleide å si at der det er mange mennesker er det også de som ønsker å regjere og ha makt over disse menneskene. 

Jeg velger å tro at det finnes krefter som godt mulig har en agenda om et nytt økonomisk system som gagner dem og ikke resten av verden. 

Vi er alle er vitne til hvor stor ubalanse det er i verden.

Når noen få mennesker er rikere enn visse land er det noe som ikke stemmer. Det burde ikke gå an. 

Hadde verden vært fri for pengesterke, maktsyke og korrupte mennesker ville denne ubalansen ikke ha skjedd, tror jeg.

Ergo, sjansen for at vi nå er med på en «agenda» som noen har satt ut i livet føler jeg er tilstede.

19.mars ble David Icke intervjuet om korona-viruset og hva som skjer globalt. 

Du kan se hele videoen her:

Verden er i frykt og media bidrar. 

Jeg kan ikke huske sist en sak fikk så mye media-dekning som dette viruset. 

I et tidligere blogg-innlegg (som kan leses her: https://camilloloken.no/korona-viruset-skreller-det-vekk-vare-ego-behov)  skrev jeg at det dør ca. 9 millioner av sult hvert eneste år og at de fleste av disse er barn i fattige land. 

Denne sulten har pågått i årevis, men ingen dekker dette i alle kanaler hvert eneste minutt over hele verden slik man gjør med korona-viruset.

Ingen viser til statestikken over antall døde time for time, dag for dag slik man gjør med viruset. De aller fleste bare ignorerer det.

Hvorfor?

Fordi våre land er ikke berørt, men viruset derimot er her. Vi “merker” det. Det er nært og ikke fjernt slik sulten er.

Tenk om det i Norge døde tusenvis av sult hver eneste dag og at sulten kunne ramme oss alle?

Da tenker jeg flere ville ha vært opptatt av å skape balanse slik at folk ikke sultet ihjel.

Icke er ikke den eneste som mener at mennesker med makt har en agenda i disse dager.

Nylig leste jeg om hvordan Bill Gates ønsker å forby massemøter og demonstrasjoner til alle i verden er vaksinert.

 

Jeg leste dette på Steigan.no som drives av Pål Steigan – tidligere politiker, forlagsredaktør, forfatter, aktivist, blogger og selvstendig næringsdrivende innenfor områdene kultur og informasjonsteknologi.

Han skriver:

Gates har investert tungt i vaksineprogrammer, og har blant annet fått mange norske skattemilliarder av Erna Solberg for å gjøre det. Nå griper han sjansen, og ser koronakrisa som en mulighet til å tvinge fram en global massevaksinasjon. 

Men hvordan skal man så vite om alle har tatt Gates-vaksinen? Det har Bill Gates et svar på allerede.

MIT har utviklet en teknologi der digital informasjon om din medisinske historie kan sprøytes inn i kroppen din sammen med vaksinen. MIT skriver om teknologien:

For å lage en desentralisert medisinsk journal på pasienten, utviklet forskerne en ny type kobberbaserte kvantepunkter, som avgir lys i det nærinfrarøde spekteret. Punktene er bare rundt 4 nanometer i diameter, men de er innkapslet i biokompatible mikropartikler som danner kuler med omtrent 20 mikrometer i diameter. Denne innkapslingen gjør at fargestoffet kan forbli på plass, under huden, etter å ha blitt injisert. Robert Langer, som er en David H. Koch Institute professor ved MIT, altså sponset av Koch-familien, sier:

«Det er mulig en dag at denne ‘usynlige’ tilnærmingen kan skape nye muligheter for datalagring, biosensing og vaksine-applikasjoner som kan forbedre hvordan medisinsk behandling blir gitt, spesielt i utviklingsland,»

Og hvem andre en Koch-familien sponser dette prosjektet? Jo naturligvis Bill and Melinda Gates Foundation.

De som blir vaksinert skal altså bli merket som kveg, «digitalt tatovert», bare at merket er usynlig.

Kilde: https://steigan.no/2020/04/bill-gates-forbud-mot-massemoter-og-demonstrasjoner-til-alle-er-vaksinert/?fbclid=IwAR1tCz1vMUzycFuZCg2gxHkzVFnsz8aJ4zha7QzzhzHBJr6qUHclHY8a9ag

Steigan sier videre at Gates har etablert det som kalles ID2020 Alliance, som et partnerskap som skal sørge for at digital ID blir globalt tilgjengelig.

ID2020 Alliance består av Microsoft (det vil si Gates), Gavi (igjen Gates) og Accenture (Vanguard, BlackRock, State Street) og er opprettet med støtte også fra Rockefeller Foundation.

Han avslutter med å si:

Med den globale vaksinen tilført digitale nanopartikler blir dette globalistenes kinderegg: enorme profitter på milliarder av vaksiner, kontroll over massene og digital valuta.

Har Steigan og Icke et poeng? 

Er det mennesker med penger og makt som ønsker mer makt og at de derfor benytter denne krisen til egen vinning?

Hva tror du? 

Er dette bare tull, oppspinn og konspirasjonsteorier eller resonnerer det med deg?

Legg gjerne igjen en kommentar under om du føler for det.

P.S. Dersom du i disse «innetider og hjemme-tider» ønsker å utvide ditt sinn og øke din bevissthet sjekk ut Økt Bevissthetsprogram her: https://www.camilloloken.pro/okt-bevissthet

 

DELING:
Om du liker dette blogg-innlegget og ønsker å dele det med andre benytt delingsmulighetene under.

KOMMENTAR:
Du kan også legge igjen en kommentar under om du ønsker. Vennligst unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen andres kommentarer eller med innlegget. Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

NESTE BLOGG-INNLEGG?
Ønsker du å få beskjed når neste blogg-innlegg publiseres? KLIKK HER eller på bildet under.

25 Kommentarer

 1. Victor Javier

  Jeg tror så absolutt at DAVID ICKE har rett her, jeg har fulgt både Icke og andre slik som deg selv siden jeg startet min spirituelle oppvåkning i 2006 og jeg er også ett Indigo barn så når jeg først går inn for noe så går jeg GRUNDIG inn i det.

  Dette med konspirasjonteorier er ett litt vanskelig tema da det ofte blir sett på som “useriøst” og lagt vekt på TEORI, mens det bli oppfunnet av CIA rett etter Kennedy drapet. (1964ish)

  Når Icke blir konfrontert med:

  Ja men du ser jo konspirasjons teorier OVERALT! Så svarer Icke:
  NEI- Jeg ser EN konspirasjon med mange mange FORGRENINGER.. NETOPP!!

  For det er nettopp det det er.
  og drar du bildet – fugle perspektivet langt nok så handler det ikke bare om jorden men det er og har pågått en spirituell krig i over 6000 år på denne planeten (3D virkeligheten)

  Dette er ikke noe nytt og for å virkelig se hvor stort dette bildet her er ta en titt på disse bildene.

  https://static1.squarespace.com/static/5b67dbea25bf02623f27bbec/t/5c3ec3a4575d1f82ff8b96e8/1547617224003/GreatAwakeningMap_8.5x11_V10_White.jpg

  Dette er ENORMT!!! og flere biter faller også på plass.

  Som jeg sier, jeg har fulgt både deg og hauevis av andre siden jeg startet min reise og siden jeg laster ned og lagrer alt jeg kommer over fra [Bashar / Abraham Hicks –> til Wim Hof eller Nasim Harramein] og alt der imellom. Over 800 stykker per nå.. Så begynner du å se ett bilde av hva som foregår.

  Min FAVORITTMÅTE å forklare til folk som ikke ser puzzlespillet er:

  HVOR GÅR DU HEN NÅR BIKKJA DI ER SJUK?
  – Hvor går du hen?

  Til Bilmekanikeren eller til Dyrlegen?

  Svar: Dyrlegen såklart!

  HVOFOR DET?

  jo– fordi han har ERFARING!!

  Når bilen din er i ustand da?

  NETTOPP!!!!!

  Så hvor går du hen når du skal lære om biologi, (Bruce Lipton), når du skal lære om kvantefysikk (Tom Champell) , Gamle sivilisasjoner (Hancock) osv osv.. Psychodeliske stoffer, Energier, Ufo teknologier, Andre raser, Vann, Krystaller, Sexuell energi bla bla bla.. og igjen. konspirasjoner!!!! Jo da går du til de som VEIT hva de snakker om og som har satt deg inn idet..
  Icke, jorden Maxwell, Stewart swerdlow, Simon Parks, Mark Passio osv osv…

  Du setter sammen bitene og når du gjør det over en LANG tid.. som meg, så ser du bildet..

  En annen viktig ting er å koble seg til det elktromagnetiske feltet vårt og sitt høyre selv ved å senke hjernebølgene (som kan gjøres på mange måter) og lese energiene som kommer derfra GJENNOM hjertet .. Hjertet må vi huske på HAR INTELLIGENS! Du vet vet egentlig sannheten selv.

  FØL og kjenn på hvordan informasjonen kjennes ut og få balanse i systemet ditt.
  Øk frekvensen og ikke bli sittende i frykt.. Jo det er bra og vite om disse tingne, men ikke bli sittene fast der.. !

  Det var litt av det jeg ville dele.. 🙂

  <3

  Ønsker alle en flott dag videre..

  Svar
  • Camillo Løken

   Tusen takk for at du deler Victor. Ja, jeg pleier å si at de som ofte ler av eller dømmer mennesker som har et annet syn enn dem selv sjeldent har brukt tid og krefter på å sette seg inn i det de ler av eller kritiserer. Jeg gjorde dette selv når jeg var ateist og skeptiker til alt det ikke-fysiske, åndelige. Jeg dømte andre, uten at jeg egentlig visste noe om det jeg kritiserte. Det passet ikke bare inn i mitt syn på virkeligheten som jeg synes på mange måter var den logiske og “riktige” måte å se verden på. Og siden så mange andre også delte mitt syn rettferdiggjorde jeg min “sannhetsramme”. Nå, 15 år senere, har jeg blitt ydmyk når det gjelder å snakke om skapelsen. Det er så mange lag, dimensjoner, nivåer, etasjer eller hva man nå skal kalle det av skapelsen at ingen egentlig vet alt. Den eneste måten å leve på slik jeg ser det er å ha et åpent sinn. Derfor jeg har fulgt David Icke i mange år. Jeg observere hva han sier. Det samme med forsker som Haramein, Lanza, Tiller osv. Og det samme med de som kanaliserer som min samarbeidspartner Lilli Bendriss, Hicks-Abraham, Seth, Kryon osv. Jeg samler informasjon for å danne meg et bilde og det er som du sier når man gjør dette i årevis ser man en rød tråd som går igjen. Det er som et puslespill og man samler flere og flere brikker. Interessant bilde du delte. Takk 🙂

   Svar
 2. Paul C Austad.

  I utgangspunktet er denne epidemien en gave for menneskeheten. Dette gjelder også alle de foregående epidemiene på planeten i hele evolusjonens historie. Selve årsaken til dette er i grunn ganske enkelt. Det er utelukkende fordi vi mennesker er svært lite villige til forandring. Altså mutasjon. Når ting muterer oppgraderes bevissthet, samtidig inntas ny og mer ekspandert forståelse av virkeligheten. Når vi ser på tidligere `kriser` ser vi nøyaktig det sammen mønstret. Vi blir smartere og mer avansert. Vi lager smartere økonomiske løsninger globalt og mennesker blir tvunget til å kommunisere mer og mer på tvers av landegrensene. Vi blir gradvis tvunget til å åpne opp og akseptere andre mennesker på en mer aksepterende og inkluderende måte. Vi mennesker er fremdeles en svært primitiv livsform og mange av oss lever fremdeles i `søvn` og dette er den enste måten universet kommuniserer til oss. Vi må forandre oss som livsform.

  Svar
  • Camillo Løken

   Takk for at du deler Paul. Jeg er tilhenger av å zoome ut når “negative” ting skjer siden det alltid er noe positiv i det såkalte “negative” (Loven om Polaritet). Mange spirituelle mennesker sier det samme som deg – at dette er ment å skje fordi vi “oppgradere”.

   Svar
 3. Susanne

  Takk for et svært reflektert innlegg. Liker måten du angriper temaet på. Nøyaktig de samme spørsmålene har jeg stilt meg selv. Er usikker på om vi kan si “tiden vil vise”, men noe sier meg at vi beveger oss inn i en tid der troll vil sprekke når de utsettes for dagslys

  Svar
  • Camillo Løken

   Takk Susanne. Fin symbolikk med troll som sprekker i dagslys 🙂

   Svar
 4. Anders

  Mye som skurrer i forhold til nedstengning av verden, samt at media fråtser i det. Jo mer skremmende nyheter, jo flere likes. Tror allikevel dette kan bringe noe positivt med seg. Tror mange trengte en stopp i det daglige jaget for å få nye perspektiver på ting. Tror mange kanskje benytter annledningen etter en sånn “brake” til å ta en ny kurs i livet.

  Svar
  • Camillo Løken

   Takk Anders. Ja, enig med deg. Tror også at denne “pausen” fører med seg noe positivt 🙂

   Svar
 5. Johanne

  tusen takk for at du skrev dette innlegget. Nå kan jeg dele tankene mine om corona situasjonen med moren min siden hun ikke er så flink i engelsk og jeg kan ikke bare sende henne et intervju med David Icke.

  Svar
 6. May Britt Renee Dale

  Interressant lesning, og jeg har hele tiden hatt tanken om at det er noe rart ved denne epidimien…….
  Vi trenger å se ting fra flere sider en medias skremselspropaganda. Og en ting er sikkert—-penger og makt er en farlig kombinasjon!

  Svar
  • Camillo Løken

   Takk for at du deler May Britt. I vårt informasjonssamfunn har media fått mye makt. Det er mange som føler de må følge med på alt som skjer fordi vi vil jo ikke gå glipp av informasjon som kan være viktig for oss. Samtidig bør man heller ikke sluke alt rått. Derfor er jeg en tilhenger av å zoome ut. Prøve å se ting flere sider som du sier. Få litt fugleperspektiv.

   Svar
 7. Jan-Erik

  Ja Camillo!
  Det er mange som stiller seg disse spørsmål.
  Vanlig virus tar i gjennomsnitt 900 liv i året!
  Men spørsmålet blir: Hvor mange hadde dødd om vi hadde latt dette viruset fått lov til å flyte rundt i samfunnet slik det har vært tidligere?
  Mulig det ikke er så ille som det fremstilles!
  Mulig at det er Politikk bak det hele!

  Jeg har fulgt med på proffetier, astrolgiske annalyser og sett hvor verden går, og hva som er skjedd av oppfyllelse av proffetier.
  Jeg må si jeg heller til proffetiene om at naturen tar seg av dette!
  Jorden er overbelastet med søppel og forurensning fra menneskenes adferd!
  Nå vil ikke Moder Jord være med på dette lenger!
  Det som skjer nå om dagen i mine øyne er energien fra samarbeidet mellom Saturn og Pluto!
  Saturn er Læremesteren og Pluto er Død og Fornyelse

  Svar
  • Camillo Løken

   Takk for at du deler Jan-Erik. Ja, mulig det ligger politikk bak dette. Nylig gjorde Lilli og jeg en kanalisering som pekte på at det er ubalanse i verden og det som skjer nå er en form for korrigering. Denne “pausen” som verden nå erfarer gir oss tid til refleksjon og man får håpe at det etter denne krisen blir mer balanse i verden. Som du sier – at det blir fornyelse.

   Svar
 8. Tone

  Kan dette være det som beskrives i bibelen, at vi må være obs på dyrets tegn i endetiden. Å bli vaksinert blir som å bli merket som kveg.

  Svar
  • Camillo Løken

   Takk Tone. Hvem vet? For meg er det noe som ikke harmonerer dersom vi får et rent digital samfunn hvor alt kan spores. Føler sterkt på at vi da mister vår frihet.

   Svar
 9. Birgitta Kilsand

  Takk for at du deler dette! Jeg har de siste to ukene lest mye og sett på you tube ! Det finns mange teorier og det er lett å bli urolig over hva mange mener holder på å skje idag og dagene som kommer! Jeg har alltid vært positiv og prøver fortsatt å tenke at det blir bra!
  Men jeg lurer på hvorfor må hele verden holdes inne? Hva skjer i de store salene? Svaret kommer ned tiden !

  Svar
  • Camillo Løken

   Takk for at du deler Birgitta. Ja, plutselig “stengte” verden. Vi får håpe den snart “åpner” igjen.

   Svar
 10. Berit

  Hei Camillo! Dette resonnerer så absolutt med meg og det jeg har tatt inn fra “oven”. Jeg har hele veien hatt en sterk følelse av at det ligger en skjult agenda bak alt hysteriet og at noen vil tjene på det til slutt. Sett fokuset vårt på 1 ting og vi ser ikke hva som virkelig foregår, det er media god på. Jeg har også i mange år hatt en tanke om at vi kan bli chippet via vaksiner ved at man først skremmer vettet av oss, for så å tilby vaksiner etterpå. Takk for at du setter ord på alt og i tillegg dokumenterer så bra. Dine foredrag og innlegg er alltid like inspirerende 🙂

  Svar
  • Camillo Løken

   Takk for at du deler Berit. Ja, det gjøres enorme skritt innen teknologien og man begynner nå å koble teknologi til menneskekroppen. Allerede for noen år siden lansert SJ Svenska Jernvegen en mikro-chip som kan sys inn i huden slik at reisende ikke trenger billett. Man bare skanner hånden. Her er en artikkel fra 2018 som sier at 2200 har fått sydd en mikro-chip inn i huden og dermed er den koblet til SJs billett-app. Nå er visst antallet som har gjort det økt til 3000 personer. https://e24.no/teknologi/i/qLynKO/sverige-er-foerst-i-verden-her-kan-du-ha-togbilletten-sydd-inn-i-huden . Man ser også stormskritt innen KI eller AI (Kunstig Intelligens eller Artificial Intelligence) og Icke og Teigan (som jeg referer til i artikkelen) mener at dette vil visse krefter utnytte. Tiden vil vise. Jeg må innrømme at jeg personlig synes det begynner å gå langt dersom vi får et rent digitalt samfunn. Det er allerede på god vei. Snart er kontanter en saga blott og da kan man ikke kjøpe en flaske vann en gang uten at man legger igjen digitale spor. I tillegg har vi Autopass, smart-målere, mobil telefoner osv. som har tracking-muligheter. Når man nå går til det skritt å sy inn mikro-chips i huden er det mange som reagerer. Da begynner man å snakke om såkalt bio-hacking. Det skulle ikke forundre meg om det finnes nano-teknologi som kan benyttes f.eks. i vaksiner og som gjør at man kan påvirke/tracke individet som har tatt vaksinen. Ingen vet med sikkerhet, men faktum er at det er gjort storm-skritt innen teknologi og det vil bare forsette.

   Svar
 11. Jonny

  I disse dager så kan man ikke vite hva som er rett. Man kan tro å mene noe, men det er enten religøst eller politikk. Man han stole på nyhetene, men det er kanskje naivt. Man kan lytte til andre med sterke meninger, men det er konspirasjons teori. Jeg tror at vi må sette oss inn i alt og holde både mainstream media og andre teorier på en armlengdes avstand, fordi det fereste av oss virkelig vet. Men jeg tror det er en god hjelp å kjenne til at madia kan være sterkt manipulert og at andre kan ha rett i det de sier. Jeg stoler ikke på noen, om dagen, men holder alle disse informasjonene i minne. Det er godt å kjenne til hva som har blitt sagt til det utspiller seg. Bli kritisk, vær kritisk, og for all del ikke la frykten styre.

  Med de varmeste ønske om at klarheten måtte komme til dere alle på en skånsom måte! Vær forberedt på at uansett hva du mener og tror så kan vi ta feil. Hold fast i det du vet, og hold brikkene fra hverandre til de virkelig faller på plass. Men kjenn til de ulike brikkene. Gå ikke inn i tro, synsing, fordømmelse og frykt. Behold et klart hode, og fremfor alt ikke tro at det som blir presentert i media hver dag er det riktige bildet. Vær kritisk og skeptisk til alt.

  Det skal nok gå bra! Men hold dere unna alt av vaksiner, det er min tro. Men jeg har sett så mange vaksinasjons skadde som terapeut. Jeg har sett barn utvikle epilepsi, de beste på skolen bli redusert til å neste ikke ha oppmøte. De beste i sport har blitt redusert til zombier. Musikalske talenter har mistet evne til å spille for de de var så svake. Jeg har sett disse personene med egene øyne og hatt de til behandling. Det er ingen spøk det med vaksinasjon. De fleste tåler den, men de som ikke tåler vaksinen blir så syke og ingen kan virkelig få de tilbake til normalen. Det er en høy pris for de som blir rammet. Ingen ønsker å se barna sine så redusert. Ingen vaksine er så bra at det er verdt den risiko!

  Med beste ønsker

  Jonny Skjærvold

  Svar
  • Camillo Løken

   Takk Jonny. Fint at du deler dine tanker. Setter pris på det. Ja, jeg tror det er viktig at hver og en ikke bare benytter intellektet, men også FØLER hva som er riktig for seg. Det er fort gjort som du sier å la media eller visse teorier styre hva som er riktig. Buddha skal angivelse ha sagt dette som jeg synes er gode ord:

   “Tror ikke på noe bare fordi du har hørt det. Tror ikke på noe bare fordi det snakkes og ryktes om av mange. Tror ikke på noe bare fordi det finnes skrevet i religiøse bøker.
   Tror ikke på noe bare fordi det kommer fra en autoritet av lærere og eldre. Tro ikke på tradisjoner bare fordi de har blitt overlevert fra generasjon til generasjon. Men etter observasjon og analyse, når du finner at noe stemmer med din fornuft og fremmer det gode og er til nytte for en og alle, så godta det og leve opp til det – Buddha”.

   Det betinger at man bruker både hode og hjertet. Derfor pleier jeg å si at man bør sove på det før man gjør seg opp en mening fordi når vi legger oss beveger vi oss ned i lavere hjernebølger nivåer og da har ikke egoet og intellektet like mye tak på oss. Da kommer intuisjonen og følelsene mer til sin rett. Da blir det mer balanse for å bruke det ordet.

   Svar
 12. Kari Rose Norheim

  Jeg glemte å ta med at det er mye sirkelinformasjon i endel miljøer🙏

  Svar
 13. Kari Rose Norheim

  Jeg tror ikke på disse teoriene. At endel mennesker som er få og rike og eier store deler av de store internasjonale er en ting, og at de har hatt og har økonomisk verdensherredømme som lnske og mål er jeg enig i. Siste store forsøk var TISA og TTIP. Utover det så er de alt for mange store egoer på planeten til å samarbeide på den måten disse « konspiratorteoretikerne» koker sammen, tror jeg. Og mange er uvitende med på det og gjør gjerne ting annerledes hvis de kan. Vi har 2 valg sånn jeg ser det. 1. St de får viljen sin på sine premisser, 2. At vi får innført en mere økologisk økonomi modell som er ansvarlig på alle nivåer- som en global husholdningsøkonomi. Så kan vi frata disse globale kyniske egoistene makt hvis ikke de samarbeider. Enkelt sagt. Jeg syns disse konspirasjonsverdensbildene er veldig fryktstyrt, selv om det ikke er røyk uten ild som man sier, men en liten ild kan ryke veldig mye med rett brensel🙏Utover det så syns jeg Yuval Harari summerer ting veldig bra opp i boken 21 tanker for det 21 århundre😀

  Svar
  • Camillo Løken

   Takk for at du deler Kari. Ja, ofte kan konspirasjonsteorier blir veldig fryktbasert. Har fulgt David Icke i mange år og han svartmaler veldig hvordan han mener ting er. Jeg tror han har et poeng, men det er viktig å legge frem sine tanker og meninger uten å skape frykt. Frykt skaper bare mer frykt. Jeg er en tilhenger av å opplyse. Stille spørsmål – zoome ut – se ting fra ulike perspektiv slik at man ikke låser seg i en retning – i et syn. Liker tanken din om en mer økologisk økonomi-modell som er ansvarlig på alle nivåer- som en global husholdningsøkonomi. Dersom flere land blir selvgående på mat og energi så vil det kunne balansere mye. Lilli og jeg gjorde en kanalisering nylig hvor akkurat det ble formidlet. At det vil komme nye teknologier som vil hjelpe land til å bli mer selvgående og det vil bidra til mer balanse 🙂

   Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *