Kropp - Sinn - Sjel

Din indre verden skaper din ytre virkelighet

Er korona-dødstallene «blåst opp»?

av | apr 11, 2020 | Korona | 25 kommentarer

30.mars, 2020 sa AP-leder Jonas G. Støre at:
«En hel verden holder pusten. Fra dag til dag og fra land til land så følger vi dødstall som stiger og smitten som sprer seg.»

Nyhetene hamrer løs omtrent hvert eneste minutt om hvor mange som dør av korona-viruset i Norge og verden for øvrig. Det er egne nettsider som viser dødstall per land.

I Norge har vi også nå statistikk på hvor mange smittede det er per by. Om du vil kan du grave deg ned i alle mulige statistikker om dette viruset og hva det har forårsaket.

Vi ser at det akkumulerte tallet stiger for hver dag. Det blir hauset opp som store, negative, sensasjonelle nyheter. Det skaper frykt.

Det er derfor fort gjort å bli «dratt inn» i denne frykten.

Jeg er en tilhenger av å prøve å «zoome ut» når ting blir for negativt – prøve å sette ting i perspektiv.

Nylig ble det publisert en video med Dr. Annie Bukacek som nettopp setter dødsfallene av korona-viruset i perspektiv.

Dr. Annie Bukacek har i mer enn 30 år fylt ut dødssertifikat hvor hun må oppgi dødsårsaken til den som døde. Hun forteller at det ofte er stor usikkerhet blant de som fyller ut dødsårsaken om hva den døde egentlig døde av nettopp fordi vedkommende kan ha hatt mange ulike sykdommer og at alle eller en kombinasjon kan ha utløst dødsårsaken.

Hun sier at tallene som blir tilskrevet korona-viruset antageligvis er mye lavere enn det statistikken viser:  

«Du kan se hvordan statistikken er laget slik at den vil se skremmende ut når det er så enkelt å legge inn falske tall til den offisielle databasen.» – Dr. Annie Bukacek

Se hele videoen her:

 

Statistics don´t speak for themselves. The speak for those that compiled them.

– David Icke, Forfatter og foredragsholder

 

Flere eksperter, som blant professor i biologi Bruce Lipton, hevder at dette viruset ikke er så mye hissigere og farligere enn andre influensa-virus vi har opplevd før og at det derfor ikke burde ha medført at en hel verden stenger. 

Media «fråtser» og kjører nye frykt-baserte, tabloid-overskrifter hver dag. 

Når det blir så mye frykt-basert informasjon er det noe som skurrer for meg.

Frykt og kjærlighet er egentlig de to eneste følelsene som finnes. Alle andre følelser springer utifra enten frykt eller kjærlighet. De er på samme skala, men i motsatt ende av hverandre. 

Dette er den universale Loven om Polaritet som jeg snakker mye om i mitt 12 Universale Lover kurs. 

En annen universal loven – Loven om Transformasjon – tilsier at når noe er negativ kan vi velge å fordype oss i det eller velge å se etter det positive – på den andre enden av skalaen.

Når det finnes noe negativt må det også finnes det motsatte – det positive. 

 

 

Spørsmålet er nå om all denne frykt-baserte informasjonen som spres egentlig er nødvendig. 

Finnes det da en agenda for å spre denne frykten? Er det noen som vinner på at en hel verden er i frykt?

Slike spørsmål blir fort assosiert med at man er en tilhenger av konspirasjonsteorier, men trenger ikke å være det.

Faktum er at verden er «stengt» på grunn av frykten for korona-viruset.

Faktum er at det er stor usikkerhet om hvor mange liv Covid-19 viruset egentlig har drept slik Dr. Annie Bukacek snakker om i videoen.

Faktum er også at de aller fleste som dør er nærmere 80 år og har ofte flere underliggende sykdommer og dermed et redusert immunforsvar.

Faktum er også at de aller fleste som blir smittet ikke har noe å frykte. Det er som med andre influensa-virus. Det går over.

 

Det er som Sveriges tidligere statsepidemiolog og WHO-rådgiver Johan Giesecke sa til Dagbladet: 

«Ved en vanlige influensaepidemi dør 500-2000 personer. Det er vi vant til. Det er det ingen som tenker på.»

Kilde: https://www.dagbladet.no/nyheter/sverige-gjor-riktig-alle-andre-gjor-feil/72296080

Faktum er at det dør mennesker hele tiden og at dødstallet som tilskrives Covid-19 viruset egentlig er svimlende små i sammenligning med antall totale dødsfall av andre årsaker.

Hvis man ser på dødstallene, som det snakkes om hver eneste dag, fra et litt annet perspektiv, kan det virke som om det media driver med er på grensen til hysteri.

Misforstå meg rett – det er trist at folk dør av viruset, at man lider og at etterlatte har mistet sine kjære. Det gjør vondt. 

Jeg mistet min far for to år siden. Han døde hjemme og dødsårsaken ble tilskrevet en kombinasjon av nyresvikt og hjertesvikt. 

Jeg føler derfor med de som mister eldre kjære i disse korona-tider, men man kan ikke med sikkerhet vite om de døde av viruset slik Dr. Annie Bukacek snakker om.

Om min far hadde levd i dag ville han vært i risikogruppen. Dersom han hadde blitt smittet av korona-viruset og dermed dødd ville det vært stor sannsynlighet for at hans dødsårsak hadde blitt tilskrevet korona-viruset.

Hans død hadde dermed blitt en del av dødstall-statistikken vi ser i media hver dag. 

Men ingen ville med sikkerhet ha visst om han egentlig døde av korona-viruset, av hjertesvikt, av nyresvikt eller en kombinasjon av alle tre.

Dr. Annie Bukacek stiller er meget sentralt spørsmål: 

Dør folk MED koronaviruset eller AV koronaviruset? 

Det er en stor forskjell. Siden mange dødsfall blir tilskrev «AV koronavirus-kategorien» stenger verden og media går banans.

Som Dr. Bukacek sier, dødstallene er med stor sannsynlighet unødvendig «blåst opp» noe som skaper frykt.

 

Jeg synes det også er viktig å se på det som skjer nå med litt «logiske øyne» slik Dr. Annie Bukacek gjør. 

Dødstallene vi snakker om i de ulike landene (selv Spania og Italia) er veldig små i forhold til antall døde som skjer hver eneste dag av andre årsaker. 

Hvis vi f.eks. ser på antall døde i 2017, som det foreligger statistikk på, ser vi at antallet var 56 millioner mennesker. 

Kilde: https://ourworldindata.org/causes-of-death

De tre største dødsårsakene var hjerte-kar, kreft og luftveissykdommer.

I snitt døde det altså ca. 4,7 millioner i måneden i 2017 av ulike årsaker (56/12). 

I skrivende stund (siden starten i november – ca. 5 måneder siden) har antall døde som tilskrives korona-viruset nådd nesten 104,000.

Hvis vi antar at antall døde av ulike årsaker ligger på omtrent det samme nivået nå som i 2017 snakker vi ca. 23,5 millioner dødsfall (4,7 mill x 5 måneder). 

Sammenligner vi korona-dødsfall med andre-årsaker-dødsfall er tallene 104,000 mot 23,5 millioner.

Det utgjør kun 0,44 % (104000/23500000)

Hvorfor går verden bananas over dette? 

Dødstallene er jo svimlende små sammenlignet med antall dødsfall som skjer hele tiden – år ut og år inn – hvor det er fleste gamle mennesker som dør – akkurat som med korona-viruset. 

Svaret er nok at man er redd for at viruset sprer seg raskt og kan gi langt flere dødsfall på sikt. 

Myndighetene sier at et virus-utbrudd kan ha potensiale til å drepe mange flere hvis de får lov til å spre seg ukontrollert.

Det skjedde med spanske-influensaen som varte fra 1918 til 1920. Det smittet 500 millioner mennesker verden over og det er estimert at et sted mellom 17 til 50 millioner mennesker døde.

Er korona-viruset i samme kategori? 

 

Professor Dr. Anne Rasmussen, en historiker ved EHESS University i Paris, som har spesialisert seg på helse-kriser sier:

Spanske influensaen og koronaviruset er ikke sammenlignbare. Ting er helt annerledes. Vi har lært mye av hver epidemi verden har erfart. Vi er langt bedre forberedt på å bekjempe denne nye pandemien. Ting gjøres i en annen skala, med mye mer forskning og en mye mer effektiv tilnærming til å håndtere sykdommer. Det er stor grunn til håp, sier hun.

Kilde: https://www.yourdailyjournal.com/uncategorized/93244/bolton-we-are-in-this-together

Ja, det er viktig med tiltak som begrenser smitten, men se på fakta. 

Etter 5 måneder har viruset spredd seg med stor «fart» over hele verden, men samtidig er dødsfallene veldig lave tatt i betraktning hvor mange som «normalt» dør av andre årsaker. 

Ja, dødsfallene ville sikkert ha vært en del høyere dersom helsemyndighetene verden over ikke hadde foretatt seg noe som helst, men det er fortsatt veldig langt igjen til 23,5 millioner. 

Selv om antall dødsfall som hadde blitt tilskrevet korona-viruset nå hadde vært 10 ganger så mange,  altså 1,040000 – ville det ikke engang være i nærheten av antall dødsfall av naturlige årsaker. Da snakker vi om 1,04 millioner mot 23,5 millioner som kun utgjør 4,4 %.

For meg virker det som om noe skurrer her. 

Dette viruset – som ikke dreper mange i det hele tatt – har altså fått mange land i verden til å «stenge». Økonomien går rett i dass og ALLE blir berørt.

Er dette viruset virkelig så alvorlig at man er villig til å ødelegge hele vårt økonomiske system?

Er det noen som tjener på at dette skjer?

Konspirasjonsteorier? Kanskje? Kanskje ikke?

 

Det er godt mulig forfatter, foredragsholder og tidligere BBS sportsreporter David Icke har et poeng når han sier at det er krefter bak dette som vil at det skal skje. 

Han har varslet om dette i mer enn 30 år. De aller fleste har bare ledd av ham og kalt ham en tulling, men har han et poeng?

Er det en agenda med i bildet? 

I krise-situasjoner er det alltid noen som tjener på det. 

Hvem tjener på at økonomien går i dass? 

Svaret, sier Icke, er de som ønsker å erstatte dagens økonomiske system med sitt eget. Mennesker med makt som vil ha mer makt.

Icke snakker om at det foreligger en planlagt tre-trinns prossess for at dette skal gå «deres vei»

1. Skap et problem
2. Sørg for at det blir en sterk reaksjon (helst globalt) 
3. Presenter deretter løsningen på problemet

Om dagens «stenging av ulike land» forsetter en stund til vil verdensøkonomien knekke. 

David Icke mener at de som tjener på dette er de som ønsker å presentere en ny økonomisk løsningen. 

En løsning hvor kun de store, gigantiske selskapene vil regjere. En økonomi hvor små og mellomstore bedrifter over hele verden ikke lenger har livets rett. De dør ut slik at det blir total global dominans av noen få.

Mye vil ha mer og Icke mener at det er de som allerede er de rikeste i verden – de 1% rikeste – som står bak dette virus-utbruddet nettopp for å skape et problem som gir en global reaksjon slik vi ser nå.

Igjen – er dette kun gale konspirasjonsteorier? Eller har Icke et poeng?

Jeg har fulgt med på David Ickes arbeid som en formidler av denne informasjonen i mange år. Det er ikke noe nytt i min verden.

Jeg velger å tro at jeg har et åpent sinn som egentlig handler om viljen til å lytte til andre menneskers synspunkter, perspektiv og meninger om noe. 

Mange som ikke har fulgt David Icke, eller som ikke vet hvem han er, vil si at dette selvfølgelige er gale konspirasjonsteorier. De vil si at det er ikke slik verden fungerer. 

Man vil hevde at ingen vil skape et virus for å drepe mennesker som fører til panikk slik at land verden over «stenger» som igjen fører til en total økonomisk kollaps.

På den annen side, har jeg selv sett, på nært hold, hvor lett mennesker blir forført av sitt ego. Jeg har sett hvordan det jeg opplevde som gode, hyggelig mennesker brått endret karakter fordi de ble nyrike.

De fikk mange penger på kort tid som førte til at de fikk mer «innflytelse», og ble sett opp til av andre. Med andre ord – deres ego ble forsterket. Rikdommen og innflytelsen «boostet» deres ego og dermed ville de bare ha mer.

Det er som en rus. Man mister bakke-kontakt. Man «føler seg viktig og stor» fordi man har fått en del penger mellom hendene. Det er som om man blir forført av egoets rus. 

Jeg tror det er slik for mange av de aller rikeste også. De vil bare ha mer makt, mer innflytelse, mer «ego-boost». 

 

Min far pleide å si at der det er mange mennesker er det også de som ønsker å regjere og ha makt over disse menneskene. 

Jeg velger å tro at det finnes krefter som godt mulig har en agenda om et nytt økonomisk system som gagner dem og ikke resten av verden. 

Vi er alle er vitne til hvor stor ubalanse det er i verden.

Når noen få mennesker er rikere enn visse land er det noe som ikke stemmer. Det burde ikke gå an. 

Hadde verden vært fri for pengesterke, maktsyke og korrupte mennesker ville denne ubalansen ikke ha skjedd, tror jeg.

Ergo, sjansen for at vi nå er med på en «agenda» som noen har satt ut i livet føler jeg er tilstede.

19.mars ble David Icke intervjuet om korona-viruset og hva som skjer globalt. 

Du kan se hele videoen her:

Verden er i frykt og media bidrar. 

Jeg kan ikke huske sist en sak fikk så mye media-dekning som dette viruset. 

I et tidligere blogg-innlegg (som kan leses her: https://camilloloken.no/korona-viruset-skreller-det-vekk-vare-ego-behov)  skrev jeg at det dør ca. 9 millioner av sult hvert eneste år og at de fleste av disse er barn i fattige land. 

Denne sulten har pågått i årevis, men ingen dekker dette i alle kanaler hvert eneste minutt over hele verden slik man gjør med korona-viruset.

Ingen viser til statestikken over antall døde time for time, dag for dag slik man gjør med viruset. De aller fleste bare ignorerer det.

Hvorfor?

Fordi våre land er ikke berørt, men viruset derimot er her. Vi «merker» det. Det er nært og ikke fjernt slik sulten er.

Tenk om det i Norge døde tusenvis av sult hver eneste dag og at sulten kunne ramme oss alle?

Da tenker jeg flere ville ha vært opptatt av å skape balanse slik at folk ikke sultet ihjel.

Icke er ikke den eneste som mener at mennesker med makt har en agenda i disse dager.

Nylig leste jeg om hvordan Bill Gates ønsker å forby massemøter og demonstrasjoner til alle i verden er vaksinert.

 

Jeg leste dette på Steigan.no som drives av Pål Steigan – tidligere politiker, forlagsredaktør, forfatter, aktivist, blogger og selvstendig næringsdrivende innenfor områdene kultur og informasjonsteknologi.

Han skriver:

Gates har investert tungt i vaksineprogrammer, og har blant annet fått mange norske skattemilliarder av Erna Solberg for å gjøre det. Nå griper han sjansen, og ser koronakrisa som en mulighet til å tvinge fram en global massevaksinasjon. 

Men hvordan skal man så vite om alle har tatt Gates-vaksinen? Det har Bill Gates et svar på allerede.

MIT har utviklet en teknologi der digital informasjon om din medisinske historie kan sprøytes inn i kroppen din sammen med vaksinen. MIT skriver om teknologien:

For å lage en desentralisert medisinsk journal på pasienten, utviklet forskerne en ny type kobberbaserte kvantepunkter, som avgir lys i det nærinfrarøde spekteret. Punktene er bare rundt 4 nanometer i diameter, men de er innkapslet i biokompatible mikropartikler som danner kuler med omtrent 20 mikrometer i diameter. Denne innkapslingen gjør at fargestoffet kan forbli på plass, under huden, etter å ha blitt injisert. Robert Langer, som er en David H. Koch Institute professor ved MIT, altså sponset av Koch-familien, sier:

«Det er mulig en dag at denne ‘usynlige’ tilnærmingen kan skape nye muligheter for datalagring, biosensing og vaksine-applikasjoner som kan forbedre hvordan medisinsk behandling blir gitt, spesielt i utviklingsland,»

Og hvem andre en Koch-familien sponser dette prosjektet? Jo naturligvis Bill and Melinda Gates Foundation.

De som blir vaksinert skal altså bli merket som kveg, «digitalt tatovert», bare at merket er usynlig.

Kilde: https://steigan.no/2020/04/bill-gates-forbud-mot-massemoter-og-demonstrasjoner-til-alle-er-vaksinert/?fbclid=IwAR1tCz1vMUzycFuZCg2gxHkzVFnsz8aJ4zha7QzzhzHBJr6qUHclHY8a9ag

Steigan sier videre at Gates har etablert det som kalles ID2020 Alliance, som et partnerskap som skal sørge for at digital ID blir globalt tilgjengelig.

ID2020 Alliance består av Microsoft (det vil si Gates), Gavi (igjen Gates) og Accenture (Vanguard, BlackRock, State Street) og er opprettet med støtte også fra Rockefeller Foundation.

Han avslutter med å si:

Med den globale vaksinen tilført digitale nanopartikler blir dette globalistenes kinderegg: enorme profitter på milliarder av vaksiner, kontroll over massene og digital valuta.

Har Steigan og Icke et poeng? 

Er det mennesker med penger og makt som ønsker mer makt og at de derfor benytter denne krisen til egen vinning?

Hva tror du? 

Er dette bare tull, oppspinn og konspirasjonsteorier eller resonnerer det med deg?

Legg gjerne igjen en kommentar under om du føler for det.

P.S. Dersom du i disse «innetider og hjemme-tider» ønsker å utvide ditt sinn og øke din bevissthet sjekk ut Økt Bevissthetsprogram her: https://www.camilloloken.pro/okt-bevissthet

 

DELING:
Om du liker dette blogg-innlegget og ønsker å dele det med andre benytt delingsmulighetene under.

NESTE BLOGG-INNLEGG?
Ønsker du å få beskjed når neste blogg-innlegg publiseres? KLIKK HER eller på bildet under.