Aktiver dine tanker om hva du ønsker deg

av | jan 15, 2020 | Energi, Frekvens og Vibrasjon, Kropp-Sinn-Sjel | 4 kommentarer

Å fokusere energien din er meget viktig dersom du ønsker å tiltrekke deg det du ønsker.

For å kunne holde fokus over en lengre periode er det også viktig å være lidenskapelig opptatt av hva du egentlig ønsker å oppnå.

Det vil hjelpe deg til å holde ut og “bevege nok energi” slik at det blir til din virkelighet av materie.

 

Og hva er fokus?

Det er en aktivert tanke.

Når du legger merke til noe i din hverdag er tanken om det aktivert. Du gir det fokus. Men når du vender din oppmerksomhet vekk fra en tanke, blir den sovende eller ikke lenger aktiv.

Tanken “mangler” da energi. Det gis ikke mer energi til tanken. Den eneste måten å bevisst deaktivere en tanke på er å aktivere en annen.

Tenker du for eksempel negative tanker om en viss hendelse, situasjon eller menneske kan disse deaktiveres ved å tenke nye tanker. Da gir du ikke mer energi til disse negative tankene.

Med andre ord, den eneste måten å bevisst trekke oppmerksomheten vekk fra en tanke på er å gi oppmerksomhet til en annen.

Dersom du ønsker deg noe i livet må du fokusere på akkurat det og ikke på det faktum at du mangler det du ønsker deg slik mange gjør.

 

Helse-eksempel:

Hvis du ønsker deg bedre helse for å føle deg bedre og sunnere må du tenke på å være bedre og sunnere. Du må se for deg i ditt indre at du allerede er i den tilstanden. Du må føle det som om det allerede er sant og at det har skjedd.

Men de fleste gjør ikke det. Tankene deres blir påvirket av det de føler, ser og opplever i sin nåværende virkelighet. Som et resultat føler de seg ikke bedre og sunnere.

Hvis de følte seg bedre, ville de ikke ønsket seg en bedre helse fordi det er det uønskede som får oss til å ønske oss det motsatte.

Hvis du opplever fattigdom, da er det naturlig at du ønsker deg det motsatte – rikdom. Det er akkurat det samme med noe annet. Hvis du er i et dårlig forhold, drømmer du om å være i et bedre forhold og så videre.

Man kan si at det uønskede og det man ønsker seg “er på samme skala”, men i motsatte ender. Dette er en av flere viktige universale lover som styrer universet og våre liv.

Vi snakker her om Loven om Polaritet – også kalt Loven om kontraster eller Loven om dualitet. Dette er kun en av mange universal lover jeg har studert i mange år. Disse lovene har med energi, frekvens og vibrasjon å gjøre og en fokusert tanke er energi.

 

 

 

 

Jeg snakker om denne loven og 11 andre universale lover i mitt program Universets 12 Lover.

Hvis du virkelig forstår Loven om Polaritet, vil du være et skritt nærmere til å bli en mental alkymist med kraft til å forvandle ethvert negativt aspekt av livet ditt til et positivt. Det handler om å gi fokus til det du ønsker ved å tenke og føle det så ofte som mulig. 

Unngå å snakke negativt om det du mangler (det uønskede) slik mange gjør. Har man lite med penger eller dårlig helse eller er i et dårlig forhold kan det være fort gjort å snakke om hvor ille det er – hvor vanskelig det er  og hvor håpløst det er.

Det er ikke løsningen. Gjør du det vil du bare gir mer energi til din nåværende tilstand slik som nevnt i et tidligere blogg-innlegg: Det du tenker mye på vedvarer. 

Tenk og føl på det du ønsker så mye som mulig. Det er da resultatene kommer. Da benytter du Loven om Polaritet til din fordel.

Du KAN tiltrekke deg det du ønsker inn i livet ditt. Du KAN oppleve det positive i alle aspekter av livet ditt når du aktiverer tankene om hva du vil. Det handler om å velge å gi fokus og energi til de tankene som er i samsvar med det du ønsker deg.

 

 

 

DELING:
Om du liker dette blogg-innlegget og ønsker å dele det med andre benytt delingsmulighetene under.

KOMMENTAR:
Du kan også legge igjen en kommentar under om du ønsker. Vennligst unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen andres kommentarer eller med innlegget. Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

NESTE BLOGG-INNLEGG?
Ønsker du å få beskjed når neste blogg-innlegg publiseres? KLIKK HER eller på bildet under.

4 Kommentarer

 1. Veronica

  Hei.
  Jeg liker innlegget, og vet at det du skriver her er riktig.
  Likevel kan vi ikke late som om, eller lukke øynene for at det finnes ondskap og vonde ting her i verden.
  Hvordan forholder man seg fx til store negative ting som krig osv?
  Eller hvis man lever i fx et voldelig Og kontrollert forhold? (Det siste kan man si man er fri til å forlate, men slik er det ikke for alle- spesielt i andre land).

  Svar
  • Camillo Løken

   Ja, det finnes både godt og ondt (Loven om Polaritet). Poenget med artikkelen er at dersom man fokuserer på det som er positivt vil man ikke bli “dratt inn i” eller tiltrekke seg det negative. Jo mer man gir sitt fokus til det negative jo mer av det negative vil komme inn i ens liv. Dersom flere mennesker forstod kraften av sine tanker og følelser ville man sett at det er mulig å endre den ytre verden. Om alle mennesker i verden fokuserte på det positive ville krig og elendig forsvinne over natten. Dette fordi vi skaper vår egen virkelighet med det vi gir fokus til.

   Det kommer mer og mer forskning som viser oss dette. Prof. William Tiller fra Stanford University har vist i signifikante, vitenskapelig studier at INTENSJON påvirker fysisk virkelighet. Og han er ikke den eneste.

   Så lenge vi mennesker gir etter for fryktbaserte nyheter og informasjon vil det negative bare fortsette. Pressen har derfor et stort ansvar i hva de velger å skrive om. Dessverre er de aller fleste nyhetene negative og ettersom mange “sluker slike nyheter” vil det negative dessverre bare fortsette. Til syvende og sist er det enkelt-mennesket som kan gjøre noe med dette fordi det er vi som kjøper nyhetsstoff. Om vi ikke lenger valgte å kjøpe negative nyheter ville pressen ikke lenger ha noe makt og mulighet til å skrive om det. Det ville ikke solgt en eneste avis eller et eneste abonnement.

   Den spirituelle læreren Eileen Caddy sa det så fint. Dette er hentet fra min engelske nettside One Mind One Energy:

   “How easy it is,for each of us to say: of course I want universal peace, but there’s nothing I can do about it. After all I am only one person. I’ll leave it to the politicians. So what do we do? We hide in our little shells and allow the issue of the peace of the world to fade into the background because we feel powerless.

   What can I as one individual do about it? Where does my responsibility lie? I can talk about universal peace, but that won’t bring it about. I can write about it, send out pamphlets and go on protest marches, but that does not create peace. We can even have large conferences among nations about peace, but they don’t make it happen.

   We all long for peace and yet we go about it in the wrong way. Instead of starting at the top, we need to start at the foundations. As we think, so we are. As a nation of people thinks, so it is. If its outlook is aggressive or defensive, it will surely create war.
   When there is jealousy, greed, hatred at the heart of a nation, no amount of talking about peace will bring it about. Change the thinking, the consciousness of a whole nation, and you will see its foreign policy change too. The world can only be saved from destroying itself by a change of consciousness. This cannot be brought about by lecturing people, or criticizing governments. It is not other people who need to change, it is we ourselves.

   Universal peace starts within each individual. It starts within me and you. It is like a stone thrown into a pool of water. The ripples spread out and out, but they start at the very centre”.

   https://www.one-mind-one-energy.com/ripple.html

   Svar
 2. Gerd Paulsen

  Tusen takk , jeg vet det jo egentlig men trengte virkelig påminnelse nå

  Svar
  • Camillo Løken

   Ja, det gjelder nok mange av oss dette Gerd. Den fysiske verden med alt av sosial medier, nyheter og TV fanger vår oppmerksomhet og da kan det være fort gjort å bli “dratt inn” inn. Dessverre så er jo også mye av nyhetene som vi bombarderes med av den negative sorten.

   Det krever derfor sitt for å holde på det positive. Det jeg har erfart at det er mye enklere om man er sammen med mennesker som er positive og åpne.

   Er man ofte meg negative mennesker smitter det ofte over på en selv.

   Takk for at du delte dine tanker om dette 🙂

   Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *