Kropp - Sinn - Sjel

Din indre verden skaper din ytre virkelighet

Aktiver dine tanker om hva du ønsker deg

av | jan 15, 2020 | Energi, Frekvens og Vibrasjon, Kropp-Sinn-Sjel | 4 kommentarer

Å fokusere energien din er meget viktig dersom du ønsker å tiltrekke deg det du ønsker.

For å kunne holde fokus over en lengre periode er det også viktig å være lidenskapelig opptatt av hva du egentlig ønsker å oppnå.

Det vil hjelpe deg til å holde ut og «bevege nok energi» slik at det blir til din virkelighet av materie.

 

Og hva er fokus?

Det er en aktivert tanke.

Når du legger merke til noe i din hverdag er tanken om det aktivert. Du gir det fokus. Men når du vender din oppmerksomhet vekk fra en tanke, blir den sovende eller ikke lenger aktiv.

Tanken «mangler» da energi. Det gis ikke mer energi til tanken. Den eneste måten å bevisst deaktivere en tanke på er å aktivere en annen.

Tenker du for eksempel negative tanker om en viss hendelse, situasjon eller menneske kan disse deaktiveres ved å tenke nye tanker. Da gir du ikke mer energi til disse negative tankene.

Med andre ord, den eneste måten å bevisst trekke oppmerksomheten vekk fra en tanke på er å gi oppmerksomhet til en annen.

Dersom du ønsker deg noe i livet må du fokusere på akkurat det og ikke på det faktum at du mangler det du ønsker deg slik mange gjør.

 

Helse-eksempel:

Hvis du ønsker deg bedre helse for å føle deg bedre og sunnere må du tenke på å være bedre og sunnere. Du må se for deg i ditt indre at du allerede er i den tilstanden. Du må føle det som om det allerede er sant og at det har skjedd.

Men de fleste gjør ikke det. Tankene deres blir påvirket av det de føler, ser og opplever i sin nåværende virkelighet. Som et resultat føler de seg ikke bedre og sunnere.

Hvis de følte seg bedre, ville de ikke ønsket seg en bedre helse fordi det er det uønskede som får oss til å ønske oss det motsatte.

Hvis du opplever fattigdom, da er det naturlig at du ønsker deg det motsatte – rikdom. Det er akkurat det samme med noe annet. Hvis du er i et dårlig forhold, drømmer du om å være i et bedre forhold og så videre.

Man kan si at det uønskede og det man ønsker seg «er på samme skala», men i motsatte ender. Dette er en av flere viktige universale lover som styrer universet og våre liv.

Vi snakker her om Loven om Polaritet – også kalt Loven om kontraster eller Loven om dualitet. Dette er kun en av mange universal lover jeg har studert i mange år. Disse lovene har med energi, frekvens og vibrasjon å gjøre og en fokusert tanke er energi.

 

 

 

 

Jeg snakker om denne loven og 11 andre universale lover i mitt program Universets 12 Lover.

Hvis du virkelig forstår Loven om Polaritet, vil du være et skritt nærmere til å bli en mental alkymist med kraft til å forvandle ethvert negativt aspekt av livet ditt til et positivt. Det handler om å gi fokus til det du ønsker ved å tenke og føle det så ofte som mulig. 

Unngå å snakke negativt om det du mangler (det uønskede) slik mange gjør. Har man lite med penger eller dårlig helse eller er i et dårlig forhold kan det være fort gjort å snakke om hvor ille det er – hvor vanskelig det er  og hvor håpløst det er.

Det er ikke løsningen. Gjør du det vil du bare gir mer energi til din nåværende tilstand slik som nevnt i et tidligere blogg-innlegg: Det du tenker mye på vedvarer. 

Tenk og føl på det du ønsker så mye som mulig. Det er da resultatene kommer. Da benytter du Loven om Polaritet til din fordel.

Du KAN tiltrekke deg det du ønsker inn i livet ditt. Du KAN oppleve det positive i alle aspekter av livet ditt når du aktiverer tankene om hva du vil. Det handler om å velge å gi fokus og energi til de tankene som er i samsvar med det du ønsker deg.

 

 

 

DELING:
Om du liker dette blogg-innlegget og ønsker å dele det med andre benytt delingsmulighetene under.

NESTE BLOGG-INNLEGG?
Ønsker du å få beskjed når neste blogg-innlegg publiseres? KLIKK HER eller på bildet under.